• Op zaterdag 7 januari 2023 stond voor alle selectie teams de 1e training op het programma.  Het werd een dag wat super was georganiseerd. Door het rooster wist elk team hoe laat de training begon en na de training was er voor elk team eten.
   
  Met de zon aan de hemel waren ruim 230 kinderen aanwezig , van de jo 8 t/m jo 19 , en werd er uitstekend getraind met leerzame oefenstof die de trainers hadden uitgezet. Tijdens de training waren de koks en de dames van de bediening hard bezig om in de kantine alles goed te laten verlopen. De tafels en stoelen stonden netjes zoals je in een net restaurant kan verwachten en waren de stoelen na de training snel bezet. Het eten ging erin alsof de trainers de jongens goed hadden laten trainen en waren er alleen maar lachende gezichten aan de tafels.
   
  Het was de eerste keer dat alle selectie teams in het nieuwe jaar begonnen op de zelfde dag en was de kreet, dit moeten we voortaan altijd doen .
   
   
  Een groot compliment voor de  kinderen, trainers, leiders, de fotograaf, ouders, de koks , de dames van de kantine en het bestuur dat er ruim 230 kinderen met leiders konden eten en drinken na de leerzame training. Iedereen ging met een goed gevoel naar huis.