• Forum Sportdag

   

  Forum Sportdag 2022 – het is bijna zover!

   Aanstaande zaterdag is het zover, de Forum Sportdag 2022! We hebben er ontzettend veel zin in en laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn. We hebben met een groep mensen heel hard gewerkt om deze Forum Sportdag, na twee jaar te zijn weggeweest, een groot succes te kunnen maken. Ondanks dat we pas op het laatste moment alle voorbereidingen konden doen. We hopen natuurlijk dat iedereen erbij is om samen het seizoen te kunnen afsluiten en er een groot feestje van te maken.

   Zo zal de dag eruit zien!

   Sportdag

  We zullen de dag starten met onze jongste jeugd. Zo’n 80 Forum Sportertjes worden om 9 uur verwacht om te starten met onze sportdag. De hele ochtend zal gevuld zijn met spelletjes en er wordt gezorgd voor wat drinken en wat lekkers door onze sponsor Albert Heijn. Op elk spelletje zullen spelbegeleiders staan, die we nu alvast willen bedanken voor alle hulp! De ochtend eindigt met een prijsuitreiking, waarbij natuurlijk aan het hele team wordt gedacht.

   7x7 toernooi

  Vanaf 12.30 start het 7x7 toernooi waar zich 34 (!!) teams voor hebben opgegeven. Zoveel animo betekent alleen maar dat iedereen er zin in heeft om er een leuke middag van te maken. Verdeeld over de recreatieve, familie en prestatieve poule zal de strijd gestreden worden voor eeuwige (oké éénjarige) roem.

   Muziek

  Vanaf 16.00 uur start de muziek. Gezellig de mogelijkheid om te dansen of om een beetje mee te zingen onder het genot van een drankje of hapje. Met dj Rick Melsert, Shirley&Jason en dj’s Noah en Jorian komen we de avond wel door. Misschien slagen we erin om tegen het einde van de avond voor een verrassing te zorgen..

   Huldigingen

  Om 16.30 zullen we de DJ even onderbreken voor het huldigen van de kampioenen! We laten zo’n mooie prestatie niet zomaar aan ons voorbij gaan en hopen natuurlijk zoveel mogelijk kampioenen in het zonnetje te zetten. Daarnaast zullen onze jubilea (ook die van 2020 en 2021) een speldje en een mooie toespraak van onze eigen voorzitter krijgen.

   Eten en drinken

  Tot 13.00 uur zal de kantine en keuken geopend zijn, maar vanaf 13.00 verplaatsen we ons (hopelijk) naar buiten. Met een Heineken-bar en een tentje vol eet-mogelijkheden kunnen we iedereen voorzien van zijn of haar behoeftes. Deze dag kan je met de pin een consumptiekaart kopen en bij de eet- en drinkgelegenheden vanaf 13.00 uur betalen. Let op: alcohol schenken we alleen als je 18+ bent!

   Loterij

  Gedurende de avond zullen er 3 loterijen plaatsvinden. Met prijzen als een BBQ, Forum Sporthanddoeken, ballen en nog veel meer hopen we een mooi bedrag op te halen, zodat we volgend seizoen een mooi speelplaatsje kunnen creëren. We zijn onze sponsoren hier erg dankbaar voor en zullen ze na de familiedag uitgebreid bedanken. Steun dus de club en koop je lootje! ;-)

   

  We hopen jullie zaterdag te zien!!

   

  Namens het bestuur,

  Melanie Oudshoorn

 • Nieuws voor de lange termijn.

   

 • Nostalgie

  1 van pagina 23

 • Hoofdsponsor en Co-Sponsor

 • Sponsors