• Aanmelden als nieuw lid

  Wilt u of wilt uw zoon/dochter lid worden van Forum Sport? Dat kan uiteraard. Jeugdleden kunnen zich al vanaf vier jaar inschrijven. Aanmelden als lid is eenvoudig. Lees het contributiebeleid van de vereniging goed door en vul het formulier in om u aan te melden als lid van Forum Sport.

  Eerst een gesprek

  Hierdoor bent u of is uw kind echter nog niet gelijk aangenomen. U krijgt bericht dat uw aanmelding ontvangen is. Vervolgens zal de coördinator van de betreffende leeftijdsgroep contact met u opnemen. De definitieve aanname volgt na een persoonlijk gesprek met een lid van de aannamecommissie. Neemt u bij het aannamegesprek uw legitimatiebewijs en burgerservicenummer mee.

  Iedereen doet een teamtaak
  Forum Sport kan niet functioneren zonder vrijwilligers. Wanneer u of uw kind in aanmerking wil komen om te spelen bij onze vereniging, is het vervullen van minimaal één teamtaak een vereiste. 

  Tenue

  Het tenue van Forum Sport is te koop bij sportwinkel Sport2000 te Voorburg. Het tenue bestaat uit een shirt, broekje en sokken. Uiteraard kunt u daar ook terecht voor uw andere sportbenodigdheden.