• Met ingang van zaterdag 23 januari geldt een avondklok  vanaf 21:00 uur. 

    Dat betekent dat de sluittijd voor trainingen 20.00 uur wordt. We willen zoveel mogelijk iedereen in ieder geval een keer per week de gelegenheid geven om te trainen. We kijken daarbij ook naar het weekend. Dit vraagt van iedereeen opnieuw enige flexibiliteit. Hopelijk slechts voor een beperkte periode t/m 9 februari.  

    De verenigingsmanagers  hebben een nieuw schema opgesteld dat maandag in werking treedt. Een groot compliment hiervoor want het is behoorlijk puzzelen om recht te doen aan alle teams en iedereen binnen de nieuwe maatregelen toch zoveel mogelijk te kunnen laten voetballen.

    Het nieuwe trainingsschema vind je hier. Kijk goed of er wat voor jouw team verandert. Seniorenteams die nu niet in het schema staan of jeugdteams die meer willen trainen, kunnen zich voor de daartoe bestemde tijdsblokken (zie schema) aanmelden bij de coördinator of verenigingsmanager@forumsport.nl.

    Helaas geen vrolijk bericht dit keer maar ook nu geldt weer: volhouden en de eerste echte wedstrijd speelt straks des te lekkerder!

     Het bestuur