• Zaterdag 11 november kwam DSVP dames 1 naar Voorburg en deze club heeft een fantastisch dames opleiding.
  Trainer Marco Sloos was verleden week naar DSVP dames 1 - VVOR dames 1 wezen kijken en had een plan bedacht hoe de opbouw vast te zetten van DSVP dames 1. Donderdag 9 november getraind hoe vast te zetten DSVP dames 1 en was de uitvoering van forum sport dames 1 een dikke 10 in de eerste helft.
  Het was een genot om te zien hoe DSVP dames 1 afgejaagd werd bij de opbouw en kwamen de dames er niet aan te pas. Minuut 7 al de voorsprong van Forum Sport dames 1 na goed druk zetten bij de zestienmeter en een vrijetrap en 1-0 via Sabine Kuilenburg. DSVP dames 1 kwamen niet in de buurt van het doel van Forum Sport dames 1 want binnen 5 / 6 seconden had forum sport dames 1 de bal alweer veroverd, lieten de bal ook goed gaan en zochten gelijk de diepte op Eline Hoogtelijn of de snelle Ginger Wouters die ook twee keer alleen op de keepster afging en waar zei meestal de bal rustig in een hoek schiet was nu de keepster twee keer alert en bleef het maar 1-0. In minuut 29 de lang verwachte 2-0 en was het Eline Hoogteijling die de bal rand zestien rustig in een hoek schoot na uitstekend druk zetten.
  De dames uit Voorburg combineerde uitstekend , uitstekende balsnelheid in bal bezit, jaagde af ,fel in de duels en creerde ook kansen maar was de ruststand maar 2-0 en liet het DSVP dames 1 in leven. 
   
  In de tweede helft speelde DSVP dames 1 de lange bal wat vaker om de aansluiting treffer te creeren maar stond de achterhoede van Forum Sport dames 1 uitstekend en kregen Eline en Ginger diverse mogelijkheden maar de keepster van DSVP dames 1 hield de bal steeds uitstekend tegen.
  DSVP probeerde het wel maar kreeg geen kansen , 1 uit een corner maar die werd van de lijn gekopt, en dicteerde forum sport dames 1 de wedstrijd.
  Dan is het toch een domper als je zoveel kansen creert de Voorburgse ploeg in minuut 91 uit een omschakel moment de 2-1 tegen krijgt.
  Blessure tijd van ruim 6 minuten waar Forum Sport dames 1 niet echt in de problemen kwam maar waar DSVP dames 1 wel een punt rook maar eerlijk is eerlijk daar eigenlijk helemaal geen recht op had want als Forum Sport dames 1 de vele kansen had benut had er een hele andere uitslag op het scoren bord gestaan dan 2-1.