•  

  Beste Forum Sporter,

  Dat het roerige tijden zijn zullen we allemaal met elkaar eens zijn. We zien de oplopende besmettingscijfers, de terugkeer van de 1.5m maatregel en hopen dat een volledige lock-down vermeden kan worden. We begrijpen dat de regels veelvuldig zijn en soms complex. Tegelijkertijd weten we ook dat niet samenkomen in te grote groepen de onderlinge besmettingen vermindert. 

  Als voetbalclub staat bovenaan ons wensenlijsten de doorgang van het voetbal, voor alle leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we zoveel mogelijk een goede gastheer zijn op ons complex, met een kantine die open is om iets te halen. Zorg er met elkaar daarom voor dat dit mogelijk blijft. Probeer niet de randjes van wat wel/niet mag op te zoeken, maar zorg voor een omgeving waardoor we zoveel mogelijk wel kunnen als club. Ook als dat betekent dat jij nou net diegene bent die nu niet in de kantine kan, omdat er al teveel mensen in zijn. Als we dit niet met elkaar kunnen doen, dan vrezen we ervoor dat straks helemaal niets meer kan.

  Daarom vragen we jullie het volgende:

  •  Heb je je wedstrijd gespeeld? Je bent van harte welkom in de kantine om kort iets te eten/drinken, maar blijf niet hangen en verlaat tijdig het complex. We hebben heel veel wedstrijden op zaterdag en al die mensen passen niet tegelijkertijd op een veilige manier in de kantine of in de tenten.
  •  Probeer je zoveel mogelijk thuis om te kleden en geen gebruik te maken van een kleedkamer. Je mag er wel in met geldige QR-code, maar bedenk zelf ook of je dat wel wil. 
  •  Minimaliseer het aantal coaches/vrijwilligers/rij-ouders rondom een team. Ja, het is leuk om je zoon of dochter te zien spelen maar thuis een enthousiast verhaal aanhoren over hoe de wedstrijd gegaan is, is ook leuk.
  •  Publiek bij wedstrijden en trainingen is helaas niet mogelijk. Ben je zelf klaar met je training of wedstrijd, zorg dan dat je niet publiek bij een andere wedstrijd word.
  •  En als laatste, er zijn vrijwilligers die QR-codes scannen en helpen bij het naleven van de maatregelen. Help hen hierbij. Samen zijn wij de club en samen zijn we verantwoordelijk dat we kunnen blijven voetballen. Spreek elkaar aan als je dat nodig acht, wacht niet totdat iemand anders er iets van moet zeggen.

  We kunnen niet uitsluiten dat op korte termijn er weer maatregels veranderen. We gaan er vanuit dat jullie het nieuws en onze website goed in de gaten houden daarvoor.

  Bestuur Forum Sport