• Alvast ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, willen we jullie informeren over de Commissie Wedstrijdzaken. Deze commissie is in het leven geroepen om structuur aan te brengen in wedstrijdgerelateerde zaken en duidelijkheid te scheppen naar de leden. In onderstaande bericht valt te lezen waar de Commissie Wedstrijdzaken zich mee bezig houdt.
   

  De Commissie Wedstrijdzaken houdt zich bezig met de planning van (oefen)wedstrijden op de zaterdagen en bepaalt wekelijks het aanvangstijdstip, evenals de veldindeling en aanverwante zaken. Ook onderhoudt de Commissie het contact met de KNVB en zorgt dat de eisen van de KNVB gewaarborgd worden (zoals bijvoorbeeld het spelen op kunstgras in de Categorie A). Maar de Commissie doet meer. Zo stelt de Commissie trainingsschema's vast en worden er voetbal-gerelateerde zaken, die om een oplossing vragen, besproken. De Commissie Wedstrijdzaken bestaat uit Joost de Bock, Jan van der Linden en Gertjan de Zoete. Vanuit het bestuur schuiven Andre Saurwalt (Technische Zaken) en Erik van Putten (Jeugdzaken) geregeld aan en waar nodig Mark van den Honert (Voorzitter). 

  Met vragen of suggesties op het gebied van wedstrijdzaken kunt u zich bij de Commissie melden (in persoon of via:   wedstrijdwijzigingen@forumsport.nl ).

  Namens het bestuur,

  Mark van den Honert
  Voorzitter