• De persconferentie van de overheid van 11 mei heeft, gelukkig, wat meer versoepelingen gegeven in onze samenleving. En ook voor de buitensport en de kantine zijn er wat versoepelingen aangekondigd. Hieronder alle belangrijkste regels en eventuele aanpassingen:

  • Buiten sporten mag weer met maximaal 30 volwassen mensen. Let op dat hier wel 1,5 meter afstand wordt gehouden
  • Het terras mag open, het clubgebouw nog niet. Voor het terras zouden de regels gelden die ook voor de horeca zijn gesteld (1 huishouden aan een tafel of max 2 personen). Doordat dit niet haalbaar is voor de sporters in een team en het feit dat we het einde van het seizoen naderen en veel hebben moeten weggooien afgelopen seizoen, hebben we als bestuur besloten tot nader order nog niet de terrassen te openen. Wanneer er weer versoepelingen worden aangekondigd en/of de start van het nieuwe seizoen, zullen we uiteraard dit besluit heroverwegen.
  • Wedstrijden extern mogen nog niet en publiek ook nog niet. Het is dus niet toegestaan om op het complex zonder functie een training en/of onderlinge wedstrijd te aanschouwen. Per team is een trainer, leider, spelbegeleider/scheidsrechter, vlagger toegestaan. We zien de laatste tijd teveel publiek op het complex en dat mag helaas (nog) niet.  Ook is het niet de bedoeling na je wedstrijd op het complex te verblijven.
  • Kantine- en kleedkamergebouw zijn gesloten. 
  • Zie ook de KNVB-website voor veelgestelde vragen (link: hier). 

   Er is licht aan het einde van de tunnel. Als we weer mogen, zullen we dat op grootse wijze doen. Nog even volhouden dus.  We willen jullie opnieuw bedanken voor jullie begrip en flexibiliteit. 

   

  Het bestuur