• Op 4 november hebben wij als bestuur een update geplaatst met daarin naar ons inzicht de best mogelijke oplossing voor de maatregelen die door het kabinet zijn gepresenteerd. Afgelopen zaterdag hebben wij te horen gekregen van Handhaving dat dit niet voldoende is gebleken. Daarop hebben wij gisteravond nieuwe besluiten moeten nemen omtrent de maatregelen die op onze club zullen gaan gelden. Dit om te zorgen dat we als club zoveel mogelijk open kunnen blijven. Deze onderstaande maatregelen gaan per direct in. We vragen dan ook aan een ieder om zich, hoe vervelend ook, hieraan te houden.

  •      Op zaterdag is iedereen welkom op ons complex, maar zal iedereen vanaf 18 jaar een geldige QR code moeten kunnen laten zien voor onze binnen faciliteiten. Dit geldt dus voor de kleedkamers en het clubgebouw (inclusief de commissiekamer en de bestuurskamer). Hier wordt op gecontroleerd. 

  •      De portocabins blijven zowel in het weekeinde als doordeweeks dicht. 

  •      Voor officiële wedstrijden doordeweeks gelden bovenstaande maatregelen ook. Heb je een officiële wedstrijd en heb je kleedkamers nodig? Stuur dan een email en we proberen voor de passende controle te zorgen.

  •      Doordeweeks zullen de kleedkamers gesloten blijven voor alle teams. 

  •      Het clubgebouw blijft doordeweeks ook gesloten, uitgezonderd de donderdagavond (clubavond) en vrijdagavond (vadervoetbal). Ook hier geldt dan dat iedereen vanaf 18 jaar een geldige QR code moet kunnen laten zien voor toegang van het clubgebouw. 

  •      Uiteraard hebben we de nodige vrijwilligers nodig om dit mogelijk te maken. Help ons om dit mogelijk te maken! Schroom daarom niet om een email te sturen naar bestuur@forumsport.nl of spreek een van ons aan. Ook voor vragen/suggesties kan je bij ons terecht.

  De maandag na aanstaande weekeinde (13/14 november) gaan we evalueren. Hoe meer vrijwilligers er zijn om te helpen, hoe meer er mogelijk kan gaan zijn.

  Bestuur Forum Sport