• Opnieuw heeft de overheid de regels aangescherpt. Voor de komende periode gelden de volgende regels.

   

  Nieuwe maatregelen per 14 oktober 22:00 uur:

  • Trainen voor de jeugd (t/m O19 jaar) is toegestaan.
  • Trainen voor senioren (boven 19 jaar) is alleen toegestaan als 1,5 meter afstand wordt gehouden en in groepjes van maximaal 4 personen.
  • Wedstrijden/toernooien zijn niet toegestaan. Uitzondering: voor de jeugd t/m O19 jaar is er de mogelijkheid om wedstrijden te spelen tegen andere Forum Sport teams; initiatieven daartoe graag via de HJOs, coördinatoren of verenigingsmanagers melden bij het wedstrijdsecretariaat zodat er velden toegewezen kunnen worden.
  • Gebruik van kleedkamers en douches niet toegestaan. Het kleedkamergebouw is dus gesloten behalve voor gebruik van toiletten.

  Maatregelen die niet veranderen:

  • Geen publiek bij trainingen/wedstrijden.
  • Kantine/clubgebouw is gesloten.
  • De volgende RIVM regels blijven onverminderd van kracht: Gebruik je gezonde verstand. Blijf thuis als jij of één van de gezinsleden een van de volgende milde symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft of positief getest is op het coronavirus. Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact. Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar onderling. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Was je handen met water en zeep voor en na bezoek van het gemeenschappelijke toilet. Schud geen handen. Iedereen eigen bidon of drinken mee. Bij terugkomst uit een land dat als rood of oranje gebied is aangemerkt, 10 dagen quarantaine in acht nemen en niet op de club verschijnen.
  • Protocollen:

  NOC/NSF: https://nocnsf.nl/sportprotocol

  Spelers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/spelers

  Ouders en toeschouwers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/ouders-en-toeschouwers

  Trainers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/trainers

  Scheidsrechters: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/arbitrage

  Overige communicatie:

   

  Namens het bestuur,

  Jean Nederlof (voorzitter)

  Mark van den Honert (vice-voorzitter)