•  Zoals iedereen heeft kunnen zien, zijn de regels weer aangepast.

  Een herhaald compliment namens het bestuur aan iedereen voor het naleven van de regels tot zover. Helaas moeten we nog even volhouden dus we doen opnieuw een beroep op iedereen om samen de volgende regels na te leven.

   Deze week vinden de laatste trainingen plaats. Het complex gaat dan dicht om in de week van 4 januari weer open te gaan. Het wordt aan ieder team afzonderlijk overgelaten wanneer er weer gestart wordt. Uiteraard geldt voor alle ouders of spelers die zich niet comfortabel voelen dat er geen verplichting is om te komen voetballen. Iedereen ervaart de corona-situatie op zijn/haar eigen manier en dat respecteren we.

  Nieuwe maatregelen per 15 december

  • Trainen voor senioren (boven 19 jaar) is alleen toegestaan als 1,5 meter afstand wordt gehouden en in groepjes van maximaal 2 personen (was 4). Er bestaat bij de gemeente nog enige onduidelijkheid of trainen per tweetal wel/niet kan in teamverband. Om die reden is er besloten de trainingen voor senioren voor de rest van de week geen doorgang te laten vinden.
  •  Verder gelden onderstaande regels nog steeds.

  Maatregelen die niet veranderen:

  • Trainen voor de jeugd (t/m O19 jaar) is toegestaan.
  • Wedstrijden/toernooien zijn niet toegestaan. Uitzondering: voor de jeugd t/m O19 jaar is er de mogelijkheid om wedstrijden te spelen tegen andere Forum Sport teams; initiatieven daartoe graag via de HJOs, coördinatoren of verenigingsmanagers melden bij het wedstrijdsecretariaat zodat er velden toegewezen kunnen worden.
  • Gebruik van kleedkamers en douches niet toegestaan. Het kleedkamergebouw is dus gesloten behalve voor gebruik van toiletten of anders de portocabin.
  • Geen publiek bij trainingen/wedstrijden.
  • Kantine/clubgebouw is gesloten.
  • De volgende RIVM regels blijven onverminderd van kracht: Gebruik je gezonde verstand. Blijf thuis als jij of één van de gezinsleden een van de volgende milde symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft of positief getest is op het coronavirus. Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact. Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar onderling. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Was je handen met water en zeep voor en na bezoek van het gemeenschappelijke toilet. Schud geen handen. Iedereen eigen bidon of drinken mee. Bij terugkomst uit een land dat als rood of oranje gebied is aangemerkt, 10 dagen quarantaine in acht nemen en niet op de club verschijnen.

  Protocollen:

  NOC/NSF: https://nocnsf.nl/sportprotocol

  Spelers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/spelers

  Ouders en toeschouwers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/ouders-en-toeschouwers

  Trainers: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/trainers

  Scheidsrechters: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen/arbitrage

  Overige communicatie:

   

  Het bestuur