• Zaterdag 30 maart 2024 moest dames 1 naar Klaaswaal voor de kwart finale wedstrijd v.d. k.n.v.b. beker bij sss. Een tegenstander waar twee keer in de competitie van was gewonnen en dan is de derde ontmoeting in het seizoen een.beker wedstrijd en komt er meestal onderschatting om de hoek kijken. Trainer Sloos en assistent Stef hadden de dames op scherp gezet in de wedstrijd bespreking zodat er geen onderschatting mocht zijn bij / in de ploeg tegen sss. 
     
    In de eerste helft een beter Forum sport dames 1 en in minuut 9 al de snelle voorsprong. Aan de rechterkant een uitstekende aanval via Roxxane Vissers en Ginger Wouters met de voorzet en een eigen doelpunt en 0 - 1. In de eerste helft dan diverse kansen maar ook verkeerde keuzes zodat de ruststand maar 0-1 was. 
     
    In de tweede helft een wat feller sss maar kansen creëren,  nee omdat het bij omschakeling balverlies Forum sport gelijk goed stond en de bal weer snel in de ploeg was van de Voorburgse dames. Kansen in de tweede helft waren er zeker voor Ginger Wouters en Taria Doornkamp maar het bleef 0-1. Ook de strafschop , neerleggen Ginger Wouters in de zestienmeter, werdt niet benut door Sabine Kuilenburg en bleef het onnodig 0-1. Na 96 minuten floot de scheidsrechter de wedstrijd af en Forum Sport dames 1 naar de halve finale van.d. k.n.v.b. beker