• Dames 1 van Quick Boys , de ploeg werd verleden jaar overtuigend kampioen in de 3e klasse, was de laatste tegenstander voor Forum Sport dames 1 in de poule. Beide ploegen twee gespeeld en overtuigend beide wedstrijden gewonnen maar had Forum Sport dames 1 een iets beter doelsaldo. Het zou dus een spannende wedstrijd worden met twee ploegen die gewaagt aan elkaar zouden zijn. Nou we maken het niet spannender dan het is , Quick Boys dames 1 had de gehele wedstrijd niks in te brengen in Voorburg. 
   
  Binnen 20 minuten stond Forum Sport dames 1 op een 2-0 voorsprong door goals van Eline Hoogteijling en was de 2-0 , een lob, een schoonheid. Quick Boys dames 1 kwam om te counteren maar als de verdediging van je tegenstander sneller is dan je aanvallers dan heeft counteren geen zin en zo werd er de eerste helft niet 1 keer op doel geschoten door Quick Boys dames 1. Het was Forum Sport dames 1 wat heerste , de bal goed liet lopen en kans op kans kreeg en ging rusten met een 4-0 voorsprong. In minuut 30 via Roxanne Visser de 3-0 en minuut 41 de 4-0 via een kopbal van Ginger Wouters. 
   
  In de tweede helft de eerste corner ,minuut 51,  van Quick Boys dames 1 en even geen scherpte met het uitlopen bij de afgeslagen bal en 4-1. Twee minuten later de steekbal van Eline Hoogteijling op Ginger Wouters en de 5-1 in minuut 53. Forum Sport dames 1 geloofde het wel en liet de bal uitstekend gaan , creerde nog wel wat kansen maar de keepster stond diverse keren in de weg. Waar een zware wedstrijd werd verwacht was het achteraf een gemakkelijke wedstrijd voor de dames 1 uit Voorburg en wacht volgende week Sep dames 1 om 14.30 uur voor de 1e competitie wedstrijd. 
   
  HJO