• Wat op een revanche van vorig seizoen leek, werd wederom een overwinning voor Forum. Op het mooie complex in de duinen wachtte ons een zware tegenstander.
    Een tegenstander die goed kan voetballen en fysiek ingesteld is. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden.

In de eerste helft kwam Forum tot 2 maal toe op achterstand. Na enkele fouten over en weer, met een scheidsrechter die niet voor hands bleek te fluiten, werd het een zware middag.
    Gelukkig maakte Sabine een eerder gemaakt foutje weer goed door de bal snoeihard over de keepster van Quick Boys heen te schieten. Het spel ging over en weer en onze keepster Dani wist met haar vingertoppen de bal nog net uit ons doel te houden. Met een 2 - 2 tussenstand ‘moeten wij het spel van Quick Boys maar (mee)spelen’ moet coach Erik in de rust gedacht en besproken hebben. Dankzij onze daadkracht en een goed samenspel volgden namelijk een paar treffers. Met een mooie intikker van Britt, een onmogelijk hoekschot van Ginger, een één-tweetje met Bibi en tot slot een kopbal van Eline werd het uiteindelijk 3 - 6. Na circa 40 minuten vond de scheidsrechter het dan ook welletjes.

Met 2 gewonnen partijen staan onze dames nu op de 3e plaats. Op naar de volgende overwinning; thuis tegen Foreholte om 16.30 uur. Dit kan ook nog wel eens een pittige wedstrijd worden, waarbij alle support welkom is. (Ben echter bang dat tegen die tijd de huisregels dankzij het anti- Corona gedrag van sommigen aangescherpt worden).