• Het woord Corona kunnen we bijna niet meer horen. Het lijkt wel of de wereld even stop is gezet en zo voelt het ook als we op zaterdag naar het complex kijken. De jongste jeugd mag gelukkig onderling nog wel de wei in, maar geen toeschouwers, geen senioren-wedstrijden en geen biertjes en patatjes. En toch, achter de schermen zijn er nog steeds een aantal mensen hard aan het werk voor Forum Sport en blijven goede hoop houden! Daarom willen we deze positiviteit met jullie delen door elke week een leuk interview met iemand uit de club te publiceren. Deze week vragen we haar het hemd van het lijf, de dame die iedereen kent:

  Trudy Bergers!

  1.      Zo Trudy, vertel eens! Wie is Trudy Bergers?

  Ik ben Trudy Bergers-Brandwijk, geboren in Voorburg in 1960. Ik ben getrouwd, heb een zoon, schoondochter, kleinzoon van 10 en kleindochter van 3 jaar. Ik werk op een VMBO school 4 dagen in de week.

  2.      Momenteel ben jij onderdeel van de kantinecommissie en ben je voornamelijk verantwoordelijk voor alles binnen de keuken. We weten dat je nog veel meer gedaan hebt voor de club, maar hoe ben je zo verbonden geraakt met Forum Sport?

  Ik ben begonnen bij de mooie club DEVJO . Daar stond ik op de woensdagmiddag als mijn zoon aan het trainen was achter de bar. Verder zat ik daar in de evenementen ommissie en was gastvrouw in de bestuurskamer. Ook ging ik naar elke wedstrijd (uit en thuis) naar het 1e kijken, want daar zat mijn neef Marcel Brandwijk in en mijn broer Jaap Brandwijk was daar de leider van. Daarna ging DEVJO met SV Voorburg samen, heb ik eerst een tijd de bestuurskamer en evenementen commissie gedaan. En toen ben ik uiteindelijk in de keuken beland.

  3.      Hoe zit het eigenlijk met je eigen sportiviteit? Sport je, heb je gesport? En zo ja, wat was je grootste kwaliteit?

  Vroeger heb ik heel veel gesport. Ik begon met turnen en wedstrijdzwemmen. Dat wedstrijdzwemmen was ik na een jaar wel zat, iedere ochtend van 6 tot 7 zwemmen. Als je een wedstrijd had, zat je de hele middag in het warme zwembad voor 1 onderdeel zwemmen waar je na een paar minuten al klaar mee was. Daarna ben ik op waterpolo gegaan. 3x per week trainen en 1x per week een wedstrijd. Toen ik eenmaal een zoon had, redde ik het niet om 3x per week te trainen en ben toen op handbal gegaan wat maar 1x per week trainen was .

  Mijn grootste kwaliteit was dat ik een heel hard schot had , dus heel veel scoorde.

  4.      Momenteel zitten we natuurlijk in een lockdown en zijn we als club grotendeels gesloten. Hoe heb je dat ervaren nu je niet meer wekelijks in de keuken te vinden bent?

  In het begin vond ik het echt heel erg. Kon op zaterdag echt mijn draai niet vinden. Nu denk ik toch wel lekker die vrije zaterdag en moet er dan ook niet meer aan denken om iedere zaterdag in de keuken te staan. 1x per 2 weken vind ik wel genoeg. Maar ben eind verantwoordelijke  voor de keuken, dus het zit niet in mij om het in de soep te laten lopen.

  5.      Wat is je allerleukste moment binnen Forum Sport? En zijn er ook minder leuke momenten?

  De leukste momenten zijn toch wel de familiedag en de nieuwjaarsreceptie. Altijd lekker gezellig en druk. De minder leuke momenten zijn er natuurlijk ook, als de teamtakers niet op komen dagen. Je mist dan gewoon mensen om te zorgen dat alle bestellingen snel doorgegeven kunnen worden. De mensen kunnen dan nog wel eens boos worden omdat ze langer moeten wachten. Maar ze vergeten dat de leden of ouders van de leden niet op zijn komen dagen om hun taken te doen.

  6.      Hoe zie jij Forum Sport over 10 jaar?

  Als hopelijk nog steeds een gezellige club met hopelijk een mooiere accommodatie.

  7.      Naar welk team binnen Forum Sport kijk je het liefst?

  Ik kijk het liefst naar senioren 1 en 2. Dat doe ik helaas veel te weinig omdat ik dan ook meestal in de keuken moet staan. Daar moet dus verandering in komen hihi.

  8.      Oké, we sluiten af met een paar keuzes: samen met bestuurslid Richard naar een wedstrijd van PSV of samen met bestuurslid Erik naar een wedstrijd van Feyenoord?

  Met beide keuzes ben ik niet echt blij. Ik ben namelijk voor de beste club AJAX. Maar als ik echt moet kiezen dan maar met Richard naar PSV.

  9.      Kunnen we je op zaterdag blijer maken met een broodje kroket of een broodje saté uit eigen keuken?

  Ik zou dan kiezen voor een hard broodje kalfskroket met mayonaise. Lekker slecht, maar wel lekker.

  10.  Liever een uit-wedstrijd op een gunstig tijdstip of een thuis-wedstrijd om 8 uur ’s ochtends?

  Dan ga ik toch voor de thuis wedstrijd om 8 uur , want dan kan ik in de middag in de keuken staan.

   

  Dank je wel voor het interview Trudy! Binnenkort zijn we er weer met “De 10 Forum Sport vragen aan..”