• Het woord Corona kunnen we bijna niet meer horen. Het lijkt wel of de wereld even stop is gezet en zo voelt het ook als we op zaterdag naar het complex kijken. De jongste jeugd mag gelukkig onderling nog wel de wei in, maar geen toeschouwers, geen senioren ouder dan 27 en geen biertjes en patatjes. En toch, achter de schermen zijn er nog steeds een aantal mensen hard aan het werk voor Forum Sport en blijven goede hoop houden! Daarom willen we deze positiviteit met jullie delen door elke week een leuk interview met iemand uit de club te publiceren. Deze week interviewen we iemand die al jaren jeugd coördinator is voor de recreatieve jeugd, al drie leden heeft weten te strikken om zich aan te melden als bestuurslid, betrokken is geweest bij het opzetten van de Football Acadamy en sterspeler van de vadervoetballers:

  Arjan Keijmel

  1. Zo Arjan, vertel eens! Wie is Arjan Keijmel?

  Ik ben geboren in Leidschendam, heb zelf gevoetbald bij SEV toen dat nog tegenover Leidschenhage lag. En toen dus ook tegen SV Voorburg, DEVJO en Tonegido gevoetbald. Ik werk bij een softwarebedrijf als Accounting Supervisor. Fan van Ajax. Ik woon samen met Debby en we hebben 2 jongens, Evan & Neal die allebei bij Forum Sport voetballen. 

  2. Momenteel bekleed je de rol van jeugd coördinator binnen Forum Sport, hoe ben je zo verbonden geraakt met Forum Sport? 

  Mijn oudste zoon Evan ging voetballen bij de ukkies,  en daarna werd ik al snel leider van zijn mini team. Eenmaal in de f’jes hield de toenmalig f-coördinator er mee op en werd ik door Anneke gevraagd. Inmiddels werk ik al jaren met veel plezier samen met de collega coördinatoren.

  3. En als je één voetbalkwaliteit van jezelf moet kiezen, wat zou dit dan zijn?  

  Ik ben niet echt een geweldige voetballer maar op mijn inzet is volgens mij weinig aan te merken. 

  4. Momenteel zitten we natuurlijk in een lockdown en zijn we als club grotendeels gesloten. Hoe heb je als jeugd coordinator dat ervaren?  

  Aan de ene kant is het saai, geen ouders langs de lijn, geen gezellige volle kantine en terras. Aan de andere kant biedt het ook weer mogelijkheden. We kunnen alle spelers uitgebreid bekijken, we organiseren elke week wedstrijden, organiseren mix toernooien, wat de indelingen ten goede komt. Maar toch heb ik het liefst dat de teams tegen andere clubs spelen en dat er weer reuring komt op de zaterdag.

  5. Wat is je allerleukste moment binnen Forum Sport? En zijn er ook minder leuke momenten? 

  De leukste momenten zijn de overwinningen van de Vadervoetballers op de veteranen tijdens de nieuwjaarsreceptie, een zonnige zaterdag en een vol terrein met voetballers die het naar hun zin hebben. Iedereen op z’n eigen niveau. Het dieptepunt voor mij binnen Forum Sport was het overlijden van Wolter Wullur. Zijn afscheidswedstrijd was daarentegen wel een mooi moment.

  6. Hoe zie jij Forum Sport over 10 jaar? 

  Dan hebben we hopelijk een nieuwe kantine, voldoende vrijwilligers en hoop ik op zaterdag nog naar mijn voetballende kinderen te kunnen kijken die dan in de senioren zouden zitten.

  7. Naar welk team binnen Forum Sport kijk je het liefst? 

  Naar de jo14-1 en de jo11-2 waar mijn kinderen in zitten. Ook was het altijd erg gezellig om naar het eerste te kijken met veel vadervoetballers. En ik probeer zoveel mogelijk te zien van de teams waar ik coördinator van ben. 

  8. Oké, we sluiten af met een paar keuzes: samen met bestuurslid Willem naar een wedstrijd van Ajax of samen met bestuurslid Richard naar een wedstrijd van PSV? 

  Dan ga ik graag met Willem naar Ajax. Sowieso ben ik fan van Ajax en Richard wordt niet heel blij als ik het spel van PSV aan het afkraken ben.

  9. Kunnen we je op zaterdag blijer maken met een ijskoud biertje of een AA’tje? 

  ‘s Ochtends liever een AAtje. ‘s Middags in het zonnetje bij het kijken van een wedstrijd graag een biertje en een broodje kip van Indra.

  10. Liever een uit-wedstrijd op een gunstig tijdstip of een thuis-wedstrijd om 8 uur ’s ochtends?

  Dan graag een uitwedstrijd op een gunstig tijdstip. Ik ben nou niet bepaald een ochtendmens.

   

  Dank je wel voor het interview Arjan! Volgende week zijn we er weer met “De 10 Forum Sport vragen aan..”