• Het woord Corona kunnen we bijna niet meer horen. Maar gelukkig mogen we steeds meer! De afgelopen tijd zijn er achter de schermen nog steeds een aantal mensen hard aan het werk geweest voor Forum Sport en blijven we goede hoop houden dat we elkaar snel weer kunnn zien! Daarom willen we deze positiviteit met jullie delen door weer een leuk interview met iemand uit de club te publiceren. Deze week interviewen we iemand die al jaren betrokken is bij de website en al onze sociale media:

  Raymond Visser!

   

   

   1.      Zo Raymond, vertel eens! Wie is Raymond Visser?

  Ik ben geboren in Den Haag, maar woon al sinds mijn 11e in Voorburg. Woon samen met Stefanie en onze twee kinderen Liam en Abigail tegenover Forum Sport. Heb zelf maar heel kort gevoetbald bij HMSH en Devjo. Ik werk als zelfstandige consultant op dit moment bij het Ministerie van Binnenlandse zaken en wat andere kleine klanten. Daarnaast kook ik graag en gaan we hopelijk snel weer naar theater en concerten.

  2.      Momenteel zit je al jaren binnen Forum Sport in de communicatiecommissie, hoe ben je zo verbonden geraakt met Forum Sport?

  Mijn zoon Liam ging voetballen en op de site werden mensen gevraagd voor de communicatiecommissie, dit is inmiddels al een jaar of 8 geleden.

  3.      En als je één voetbalkwaliteit van jezelf moet kiezen, wat zou dit dan zijn?

  Dat is toch echt commentaar leveren vanaf de bank of in het stadion bij ADO. Mijn “live” voetbalkwaliteiten zijn niet om over naar huis te schrijven.

  4.      De afgelopen maanden zaten we natuurlijk in een lockdown en zijn we als club grotendeels gesloten geweest. Hoe heb je als lid van de communicatiecommissie dat ervaren?

  Saai! Er is veel minder activiteit op de club en dat merk je ook in de berichten. Hopelijk is er vanaf volgend seizoen weer een “normale” competitie.

  5.      Wat is je allerleukste moment binnen Forum Sport? En zijn er ook minder leuke momenten?

  Het kampioenschap van het team van mijn zoon Liam was wel een hoogtepunt. Minder leuke is dat in de corona tijd de betrokkenheid en onderlinge samenhang terugloopt.

  6.      Hoe zie jij Forum Sport over 10 jaar?

  Een gezellige familieclub met mooie nieuwbouw!

  7.      Naar welk team binnen Forum Sport kijk je het liefst?

  De JO16-2, het team waar mijn zoon in speelt. Ze spelen al een aantal jaar dezelfde samenstelling en je ziet ze elk jaar groeien. Dit zeker met dank aan de bevlogen trainers Ingmar en Mark. Daarnaast is het met de ouders onderling ook heel gezellig.

  8.      Oké, we sluiten af met een paar keuzes: samen met bestuurslid Erik naar een wedstrijd van Feyenoord of samen met bestuurslid Mark naar een wedstrijd van Ajax?

  Ik neem ze allebei wel mee naar ADO, krijgen ze een biertje en een broodje wogs 😉

  9.      Kunnen we je op zaterdag blijer maken met een ijskoud biertje of een AA’tje?

  In de ochtend koffie, in de middag een biertje. AA is voor na het sporten

  10.   Liever een uit-wedstrijd op een gunstig tijdstip of een thuis-wedstrijd om 8 uur ’s ochtends?

  We wonen vlak naast Forum dus we worden meestal op zaterdag ochtend al wakker met voetbal geluiden dus doe maar de thuiswedstrijd, dan heb ik nog wat aan mijn dag!

   

  Dank je wel voor het interview Raymond! Volgende week zijn we er weer met “De 10 Forum Sport vragen aan..”