• Forum Sportdag 2022 – terug van weggeweest!

  We zijn nu ondertussen iets langer dan een week verder en als één van de organisatoren moet ik zeggen dat ik ook wel eventjes moest bijkomen van deze mooie Forum Sportdag. Maar wat was het een dag!!

  We begonnen vrijdag al met opbouwen. Met een aantal vaste vrijwilligers en het bestuur hebben we alvast de tenten opgezet, het podium neergezet en de tappunten bevestigd. Uiteraard gaat er op zo’n dag nog een hoop mis en waren de verwachtingen voor het weer veel slechter dan in alle voorgaande jaren.

   

   

  Op zaterdagochtend zijn we al vroeg gestart. Snel alles klaarzetten voordat alle 13 teams met spelbegeleiders aanwezig waren. Dit jaar deden voor het eerst ook de ukkies mee en die lieten zien dat ze zeker al mee kunnen met de grotere jongens! Met 11 spelletjes en 2 pauzekramen met fruit, koekjes en pakjes was er voor ieder wat wils. De winnaars wonnen aan het einde van de ochtend een prijsje voor het hele team, want samen staan we sterk. Ouders hielpen heel fijn een handje mee en samen hebben we er een erg leuk begin van de dag van gemaakt.

  De ochtend liep vervolgens vloeiend over in de middag waar het 7x7 toernooi ging plaatsvinden met Maurice en Daniel aan het roer. Met een record aantal teams (34!!) werden er leuke wedstrijden gespeeld in de verschillende poules. De winnaars werden aan het einde van de middag op het podium bekend gemaakt en hun foto zal vereeuwigd worden in de Forum Sport kantine!

  Naast het 7x7 toernooi waren er ook vanaf de middag al genoeg mogelijkheden om lekker te eten en te drinken. Met een fantastisch geregelde uitgifte voor het eten, werd iedereen op z’n wenken bedient en waren er meer dan genoeg mogelijkheden. Nick en Trudy gooiden het dit jaar over een andere boeg met kebab, hamburgers, patat en saté en dat hebben ze weer top gedaan! Daarnaast hebben de barcoördinatoren flink wat biertjes staan wegtappen en gingen er een hoop blikjes over de toonbank, waardoor het één groot feest was.