• Afgelopen seizoen zijn we bij Forum Sport gestart met training voor niet-selectie teams op de woensdagmiddag. Wegens doorslaand succes en positieve berichten is er besloten om dit voort te zetten en er zelfs nog een schepje bovenop te doen. Vanaf dit seizoen wordt deze trainingsopzet aangeboden door de Forum Football Academy onder leiding van Dennis Hagemeijer en na de JO8, JO9 en de JO10 niet-selectie teams, zullen nu ook de teams van de JO11 en de JO12 aansluiten, 18 in totaal. De opzet is als volgt:

   

  Op de woensdagen zal er weer in 2 groepen getraind gaan worden, 1 van 16:00u tot 17:00u en 1 van 17:00u tot 18:00u. Deze trainingssessies op woensdag zullen in het teken staan van de basistechniek, plezier en teambuilding. Hiervoor zullen oefeningen en materiaal worden aangereikt en zullen de trainingen waar nodig begeleid worden. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen en hebben wij de hulp van ouders hard nodig. Elk team krijgt een eigen plekje op het veld en wordt begeleid door 1 of meerdere ouders van dat team. Vanuit de Forum Football Academy worden er oefeningen aangedragen en is er begeleiding op het veld aanwezig voor ondersteuning.

   

  Op de vrijdagen zal er wederom een techniektraining worden aangeboden. Omdat de intensiteit van deze trainingen hoger ligt, zullen de 18 teams in 2 groepen worden verdeeld over de even en oneven weken. Hierover op korte termijn meer, dus hou de site in de gaten!

  De trainingen van de Forum Football Academy beginnen vooralsnog op woensdag 9 september.

   

  ---------------------------------------------------------------------

   

  Met vriendelijke groet,

  Dennis Hagemeijer

   

  Trainingscoördinator