• Van harte gefeliciteerd boys.

    Op een zonovergoten sportpark ‘de Hoge Bomen’ in Naaldwijk trad het tweede selectieteam van Forum Sport, zonder haar aanvoerder Thijs IJperlaan, die dinsdag op de training een scheurtje in zijn kuit had opgelopen, aan tegen Westlandia 2.

    Het leek wel of Forum Sport thuis speelde zoveel supporters waren er aanwezig. Natuurlijk was er ook weer het traditionele vuurwerk voorafgaande aan de wedstrijd.

    Nadat de rook van de fakkels van het veld was verdwenen floot de jonge scheidsrechter Joey Meuwese voor de aftrap. Westlandia had zich voorgenomen zich niet het kaas van het brood te laten eten en ging er op sommige momenten stevig in en ontregelde zo het spel van Forum Sport, die op sommige momenten goed weg kwam. Ondanks de grootste kans van Westlandia, die alleen voor keeper Bas Tanis, de vervanger van de afwezige Bhor Grotzinger, hoog en hard werd overgeschoten, werd er niet gescoord in de eerste helft en werd de rust ingegaan met de stand zoals de wedstrijd is begonnen, 0-0.

    In de tweede helft een veel beter spelend Forum Sport, dat nu veel meer controle over het spel had. De verdediging,  onder leiding van de sterk spelende Sebastiaan van Beek, is op een kopbal na van Niels van Bergenhenegouwen, eigenlijk niet meer in gevaar geweest. Toch moest voor Forum Sport er een strafschop aan te pas komen om te scoren. Na een ongelukkige handsbal van een Westlandiaspeler mocht de naar RKDEO vertrekkende Achraf el Jaouhari in minuut 83, 0-1 in de voor de keeper linker benedenhoek te schieten. Westlandia probeerde nog wel de gelijkmaker te forceren, maar meer dan een gevaarlijk afstandsschot, die overigens weer knap uit de hoek werd getikt door Bas Tanis, kwam Westlandia niet meer en was de overwinning voor Forum Sport een feit.

    Een leuke afsluiting van het seizoen voor Forum Sport 2, dat er dit seizoen in is geslaagd om zich met een keurig 9 plaats te handhaven in de reserve hoofdklasse A, waarin het eerste elftal van de overige teams bijna allemaal hoger spelen dan het eerste team van Forum Sport, zoals bijvoorbeeld Quick Boys, Scheveningen, Rijnsburgse Boys en Noordwijk. Onder leiding van de trainers David Suswa, die wegens studie volgend jaar moet stoppen, en Sinan Babacan en het goede technische beleid bij Forum Sport onder leiding van bestuurslid Andre Sauerwald en door een samenwerking met de trainers van het eerste elftal en de O23-1 een prima prestatie voor deze club uit Voorburg.