• Oké, de voorbereiding was niet super, maar 9 man die konden spelen en door heel veel blessures (23) bij 1, 2 en O23 geen spelers voor het 3e beschikbaar.

Gelukkig waren 4 spelers van het 12e die wel met het 3e mee wilde spelen, Teun, Rogier, Dylan en Thijs.

Bij Oegstgeest was er geen mogelijkheid om om te kleden, dus gingen we reeds omgekleed naar sportpark de Voskuijl. Forum Sport was zeker de eerste helft de bovenliggende partij en zette Oegstgeest goed onder druk, maar moest opletten voor de counters van Oegstgeest. In de 37e minuut werd Teun naar goed doorgaan in het strafschop gebied neergelegd, maar de penalty die daar op volgde helaas gemist. In een van de spaarzame uitvallen van Oegstgeest scoorde de spits van Oegstgeest na een goede voorzet de 1-0.
    In de natte rust in de dug out, werd gekozen om weer 4-4-2 te gaan spelen en kwamen we via een knappe combinatie door Lennart vlak naar rust op 1-1.
    Ondanks dat FS het beste van het spel had, wisten ze niet veel kansen te creëren en werd het tegen de verwachtingen in, in de 75 minuut 2-1 door slecht opletten in de verdediging en 5 minuten later 3-1 in een identieke situatie. Hierna was ondanks een slotoffensief, de wedstrijd wel gespeeld. Dank voor het meespelen van de jongens van het 12e, aan jullie heeft het niet gelegen. Top gespeeld!