• Ja, 0-0 maar toch erg genoten van het spel van de jongens tegen een stug verdedigend DSVP. Vanaf het begin werd DSVP ver op hun eigen helft teruggedrongen waardoor het spel voor 95% zich heeft afgespeeld op de helft van DSVP. Door de kleine ruimtes werd het combineren vaak onderbroken door een fel storend DSVP en kwam Forum Sport helaas niet tot scoren, wat toch vrij essentieel is om tot een overwinning te komen.

  In de 2e minuut moest de keeper van DSVP al gestrekt naar de hoe na een afstandschot van Lennart, en na een goede combinatie op de linker flank kreeg Wouter in de 7e minuut een goede kans. In de 15e minuut ging na een goede Individuele actie van Jesper zijn voorzet net voorbij aan Marc.

  In de 56e minuut de eerste kans DSVP maar het afstandschot werd goed gered door Bhor.
  Om de overwinning toch binnen te slepen ging Rik wat meer mee naar voren wat direct leidde tot een goede kans na een actie van Liam. Toch was het opletten geblazen want hierdoor kon DSVP er af en toe gevaarlijk uitkomen, maar het leek net af Paul Hendrikse al jaren meedraaide in het team en hij hield de “deur op slot”.

  Een duw, zonder intentie de bal te willen spelen, op de vrij inkoppende Patrick werd door de goed leidende scheidsrechter helaas over het hoofd gezien.

  In de 75 minuut een uitstekende combinatie tussen Coen  en Jesper, met daaruit een diepe bal op Liam die alleen voor de keeper zijn schot langs de keeper aan de verkeerde kant van de paal ziet belanden en 10 minuten later een diepe pass van Jesper op de diepgaande Coen die ook alleen voor de keeper zijn bal ook net naast ziet rollen.

  Resumé, ondanks de 0-0 een aantrekkelijke wedstrijd waar we helaas te weinig punten mee naar huis hebben genomen. Marco bedankt voor het lenen van Liam en Sander voor het lenen van Patrick en mannen bedankt voor het meespelen! Ook fijn dat Hidde zijn eerste competitie minuten in twee jaar voor Forum heeft kunnen maken Casper bedankt voor het noteren van de hoogtepunten.

  Dinsdag speelt Forum Sport 3 zijn laatste bekerwedstrijd van dit seizoen om 20:15 en zaterdag komt SVC’08 naar sportpark ‘t Loo om om 13:30 tegen Forum Sport 3 aan te treden.

  Met vriendelijke groet,
  René Oudshoorn