• Een wedstrijd om ‘des keizers baard”, maar weer een hele leuke pot, tegen een tegenstander die ook heel goed het spelletje snapte. Een pittige wedstrijd, maar wel met respect voor elkaar en met een ervaren scheidsrechter (bedankt Joost) die dat ook goed aan voelde. 

   
  De eerste helft zette Forum Sport steeds goed druk op DWO, die daardoor moeilijk kon combineren. Forum Sport was duidelijk sterker en liet de bal goed rond gaan. In de 4e minuut speelde Jesper diep op Patrick, die op de keeper schoot, de rebound van Marc ging helaas over. In de 17e minuut werd Coen de diepte ingestuurd maar zijn schot kwam in de handen van de keeper. In de 25e minuut onderschept Patrick knap de bal, maar zijn schot gaat net over. Een strakke voorzet van Tobias in de 28e minuut op Patrick wordt door hem in het zijnet geschoten. 
   
  Hert spel van Forum Sport werd wat slordiger maar toch was het in de 42e minuut raak. Nadat Joshua in het strafschopgebied was neergehaald schoot penalty specialist Coen de bal snoeihard in de rechter bovenhoek. 1-0, en dit was tevens de ruststand.
   
  De tweede helft kwam DWO wat beter in zijn spel en creëerde ze ook wel wat kansen. Uit een corner in de 47e minuut, waarbij Bhor nog 3 keer weet te redden, wordt zelfs de 1-1 gemaakt en Forum Sport moet weer opnieuw beginnen. In de 60e minuut weer een penalty nadat Lennart is aangetikt in de 16 meter. Een weer schiet Coen feilloos binnen vanaf 11 meter, 2-1. Uit een voorzet in de 65e minuut van de uitstekend spelende Tobias zet Marlon zijn voet goed tegen de bal en maakt zo de 3-1. 
   
  Hierna nog een paar plaagstootjes van DWO waarbij Bhor attent was, maar er werd door beide partijen niet meer gescoord wat een eindstand van 3-1 opleverde in het voordeel van Forum Sport.
   
  Een prima pot met veel invallers bij Forum Sport door blessures en pijntjes. Dank daarvoor aan Anish, Sebastiaan, Tobias, Patrick en Leon voor jullie hulp en inzet. Dimitri bedankt voor het aanmoedigen en hopelijk kan je volgende keer wel meespelen.
   
  Paul bedankt voor het openen van de kantine en Ronald bedankt dat alles zo goed klaar lag voor de wedstrijd. 
   
  Het bekeravontuur is helaas ten einde voor Forum Sport 3, maar zaterdag weer competitie tegen SVC’08 om 13:30.