• Forum Sport 3 sluit seizoen 2019/2020 af met barbecue in Solbeach aan het strand van Scheveningen. Liam Wynne wordt gekozen tot speler van het jaar

  30 aug 2020 Beheerder
 • Met 23 man werd vrijdag jl het seizoen 2019/2020 afgesloten op het strand van Scheveningen.

  Ruben had alles top geregeld.

  Trainer Sander werd bedankt voor alle tips en trucs die hij ons dit jaar had bijgebracht en coach René werd bedankt voor al het regelen en zijn “strijd” om het 3e aangehaakt te houden bij de “echte” selectie teams.

  Topscorer Patrick kreeg een eervolle vermelding maar de prijs van speler van het jaar ging naar Liam Wynne.

  fs3_Liam.jpeg

  Hij is het voorbeeld voor waar het 3e voor staat; jonge spelers die over komen uit eigen jeugd bij ons laten rijpen tot ze goed genoeg zijn om door te schuiven naar O23, het 2e of misschien zelfs naar het 1e. Zo speelt Liam het nieuwe seizoen bij O23. Naast Liam hebben ook Tom Tak (O23) Patrick Marck, Leon Kors en Tim Starrenburg (allen naar het 2e) de stap omhoog gemaakt. Een goed resultaat denk ik.
  Of we kampioen waren geworden is moeilijk te zeggen, want SJZ had ook een heel sterk team, maar Sander en ik hadden hier wel vertrouwen in, zeker gezien jullie inzet om in ieder geval het doelsaldo zo veel mogelijk op te krikken.

  Ook een groot compliment voor jullie gedrag in het veld. Zelden werd er gezeurd tegen scheidsrechters of werd er ruzie gezocht met tegenstanders. Top mannen. Ik was er trots op jullie coach te zijn.

  fs3_bbq4.jpeg

  fs3_bbq3.jpeg

  fs3_bbq5.jpeg

  fs3_bbq2.jpeg

  Met vriendelijke groet,
  René Oudshoorn