• Binnen het 3e elftal worden sinds kort door de geblesseerde spelers de \"hoogtepunten\" bijgehouden. Vanuit die gegevens maak ik het verslag. Best leuk om u eens te laten zien hoe dat er uit ziet omdat hierin de spelers met hun bijnaam worden genoemd en daarbij niet wordt geschroomd om elkaar \"belachelijk te maken\"; zoals mooie vrije trap, helaas in de Vliet of goed schot richting goal, inworp voor de tegenstander.

  Leuk onder elkaar maar minder geschikt om op de site te plaatsen. Hoe kom ik hier nu op; ik krijg namelijk 4 kantjes aangeleverd (dank Mark), waar ik het in twee zinnen af zou kunnen.

  Over deze wedstrijd valt voetbaltechnisch niet zo veel vertellen. Forum Sport probeerde wel te voetballen, maar het lukte vandaag gewoon niet. Veel slechte passes, geen schot van afstand, of rollertjes in handen van de keeper. Veel overtredingen van SVC'08 en een incident die we niet gewend zijn bij het derde.

  Zoals we van ze gewend zijn liet SVC'08 zich ver terugzakken op hun eigen helft om geen of zo min mogelijk goals tegen te krijgen en gokken ze met lange trappen naar voren op een uitbraak waar ze misschien uit kunnen scoren. Dat is ze al eens gelukt tegen ons.

  Na een kwartier dan toch een goal voor Forum Sport door een mooie vrije trap van de jarige Dion strak in de linkerbovenhoek.
  Daarna was het wachten tot de 70e minuut voor de 2-0. Een goede solo van Jesper werd door hem keurig halfhoog in de verste hoek geschoten.

  Daar bleef het verder bij. Een matige wedstrijd met veel invallers die ons goed hebben geholpen. Dank aan Sander, Jeroen en Dimitri. Vanuit het tweede kon Thomas minuten bij ons maken na zijn langdurige blessure en deed dat goed. Hij was het eens dat het spel slordig was, maar was onder de indruk van de spelopvatting van het 3e en wilde wel meer mee doen. Een leuk compliment.

  Volgende week de uitwedstrijd bij Haagse Hout om 12:00.