• Het was afwachten hoe Forum Sport en Honselersdijk zich de eerste wedstrijd in de 1e klasse A zouden presenteren.
    In de voorbereiding waren de resultaten wat wisselvallig en er waren aan beide kanten een aantal spelers afwezig.

Forum Sport startte sterk en zette Honselersdijk vanaf de 1e minuut onder druk. Er werd veel druk naar voren gezet en de verdedigers van Honselersdijk wisten daar geen raad mee.

Veel balbezit voor Forum Sport en ook veel kansen. Lorenz Seymonson en Luuk Goedbloed waren dichtbij een treffer.

In de 29e minuut was het wel raak. Een harde voorzet van rechts van de voet van Kursat Babamoglu werd beheerst door Luuk Goedbloed via de paal afgerond.

In de 38e minuut was het Lorenzo Seymonson die een loepzuivere voorzet gaf die door Tom Bijen bij de 2e paal keihard werd ingekopt.

En nadat Gino Bergwerff dezelfde Tom Bijen een paar minuten later de diepte in stuurde was de 3-0 een feit. Het tweede doelpunt voor Tom Bijen.

De ruststand was 3-0.

Na rust gooide Honselersdijk het roer om. Achterin werd één op één gespeeld zodat er wat meer aanvalskracht kwam. Honselersdijk kwam er daardoor meer uit en was meer in balbezit. Echt gevaarlijk werd het achterin bij Forum Sport niet.

Aan de andere kant ontstond er bij Honselersdijk meer ruimte achterin en daar wist Forum Sport niet echt van te proiteren. Dennis den Turk ging wisselen.

In de 66e minuut de moegestreden Tom Bijen voor Pieter Blank en ook twee spelers die een aantal weken geblesseerd waren geweest maakten hun rentree. Pjer Bom kwam erin voor Kursat Babamoglu (70e minuut) en Gijs Hebing voor Gino Bergwerff (80e minuut).

Wel een paar kansen voor de thuisploeg nog, maar het bleef bij de 3-0 stand.