• Forum Sport Clubcard

  Vanaf 01-01-2017 kan er gebruik gemaakt worden van onze eigen Forum Sport Clubcard. Deze kaart met veel voordelen kan je gebruiken om bijvoorbeeld niet met cash te hoeven rondlopen en je krijgt 5% korting op het gehele assortiment. De kaart kan gebruikt worden voor jezelf, voor je kind of voor je team.

  Vergeet je niet te registreren voor meer mogelijkheden, doe dit via mijnkniponline.nl/
  Heb je vragen, kijk dan hieronder:

  WAT IS DE FORUM SPORT CLUBPAS?

  De Forum Sport Clubpas is een veelzijdig betaalmiddel die je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij Forum Sport aan de bar afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig, het geen wel zo veilig en gemakkelijk is. Betalen met jouw Forum Sport Clubpas levert je bovendien het nodige voordeel op, want u ontvangt standaard 5% korting op alle (horeca) bestedingen bij Forum Sport.


  Ik heb nog geen Forum Sport Clubpas, wat moet ik doen?

  Wil je een Forum Sport Clubpas, dan kun je deze verkrijgen aan de bar. De clubpas is mede mogelijk gemaakt door Sir Winston casino en je betaalt zelf voor de clubpas een kleine eenmalige vergoeding van slechts € 2,50. Je clubcard is na aankoop al voor je geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen is deze te registreren en het saldo te laden.   Saldo opladen

  1. Inloggen in www.mijnkniponline.nl om met iDEAL op te waarderen, of
  2. Waardeer je clubcard op aan de bar bij Forum Sport door middel van je pinpas.

  Mocht je deze inloggegevens nog niet binnen hebben, dan kun je via www.mijnkniponline.nl ook een ‘wachtwoord vergeten’ verzoek indienen (zie knop met vraagteken).

  Lukt dit niet omdat je emailadres niet herkend wordt, stuur dan een mail met je naam, e-mailadres en cardnummer aan: kantine@forumsport.nl waarin je vraagt om verzending van je inloggegevens.

  HOE ZIT HET MET DE FORUM SPORT CLUBPAS VOOR MINDERJARIGE FORUM SPORTERS?

  De ouders/verzorgers van minderjarige Forum Sporters beheren het saldo over de Forum Sport Clubpas van hun kind(eren). Hiermee is het saldo te limiteren en heeft u als ouder/verzorger de zekerheid dat het saldo uitsluitend bij Forum Sport kan worden aangewend.

  Is er een Forum Sport Clubpas voor teams?

  Ja, het is mogelijk om een Team-Forum Sport Clubpas aan te vragen. Per team kan er een Forum Sport Clubpas worden aangevraagd, waarbij onderling het beheer en saldo dient te worden geregeld. Degene die hem afhaalt en tekent voor ontvangst voor de Forum Sport Clubpas, is de verantwoordelijke persoon voor de Forum Sport Clubpas. Voor aanvragen stuurt u een e-mail aan kantine@forumsport.nl

  Zijn er kosten verbonden aan de Forum Sport Clubpas?

  De Forum Sport Clubpas wordt verstrekt tegen een eenmalige kleine vergoeding van € 2,50 per pas.

  Wat moet ik doen bij diefstal, vermissing of als mijn pas kapot is?

  Bij diefstal, vermissing of dat uw Forum Sport Clubpas kapot is, gaat u naar www.kniponline.nl

  Onder de menuoptie "Passen" kun je inzoomen op uw pasnummer, en kunt u de Forum Sport Clubpas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder/dief misbruik zou kunnen maken van uw Forum Sport Clubpas.

  Forum Sport is niet verantwoordelijke voor het ongeoorloofd gebruik door derden en zal het ongeoorloofd verbruikt bedrag niet vergoeden. Het is belangrijk om direct bij verlies c.q. diefstal uw kaart dus te blokkeren.