• Na de training van donderdagavond van Maurice Steijn weer terug naar de realiteit. De meiden begonnen goed aan de wedstrijd en speelden hun eigen spelletje.

  In de eindpass soms wat te gemakkelijk en onzuiver. Hierdoor hield Foreholte hoop.

  Gelukkig maakte Sabine Kuilenburg daar in de 31e minuut een eind aan door haar eerste doelpunt van het seizoen te scoren.

  Daarna ging Forum Sport goed door, bleven goed voetballen en het regende kansen. In de 45e minuut scoorde Eline Hoogteijlingde bevrijdende 2-0 na een prima assist van Laura Koenders. Dit was ook de ruststand.

  Na se rust een nog beter spelend Forum Sport. Vanuit een hoekschop in de 53e minuut werd de bal door Roxy Visser in 1 keer binnengeschoten, 3-0.

  Op een goede pass van Ginger kwam Eline vrij in de 16 meter en scoorde in de 66e minuut de 4-0. Eline werd daarna vervangen door Dunya Yigitol. In de 85e minuut maakte Britt Wentink een prima aanval goed af (5-0).

  Zelfs in de laatste minuut wist Forum Sport nog te scoren. Een voorzet van Laura Koenders werd keurig afgerond door Dunya Yigitol (6-0).

  Nog vermeldenswaard: in de 80e minuut werd keeper Florence Doorewaard door een talentvolle keeper uit de jeugd Jessie Koetsier. Zij maakte hiermee haar debuut in dames 1 

  Na deze wedstrijd is de focus op de wedstrijd dinsdagavond 10 mei tegen Lyra. Weer op eigen veld, hopelijk met veel supporters.

  En daarna nog twee wedstrijden thuis tegen DSVP en Monster. Monster dus ook thuis en niet uit, zoals in het vorige verslag stond.

  Op de foto is de pupil van de week, Saralies Scholten, het stralend middelpunt. Met bal en vaantje!

   

  JN (met input van jullie trainer).