• Het is altijd een drukke periode aan het einde van het seizoen. Toch heeft de TC in nauwe samenwerking met de technische staf in alle rust kunnen werken aan een deels vernieuwde, goed uitgebalanceerde spelersgroep voor het volgende seizoen.

  Trainer Bas Steffens (terug na 3 jaar HBS) en assistent trainer Marcel L’Ami zien een vijftal spelers vertrekken. 

  Justin van Look en Mike de Graaf vertrekken naar Die Haghe, Philip Kooper gaat voetballen bij Wilhelmus en Sebastiaan van Beek gaat lager voetballen bij Forum Sport. Lorenzo Seymonson was al eerder dit seizoen gestopt

  De afgelopen maanden, hebben TC en technische staf , diverse gesprekken met spelers gevoerd en hebben de open posities goed weten in te vullen.

   

  Wie komen de selectie versterken?

  In de berichtgeving over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 22-23 is een foutje geslopen.

  Ook Sven Koppenol behoort tot de spelers uit de eigen opleiding die de stap gaan maken naar de selectie van het 1e elftal.

  Sven is vorige maand 18 jaar geworden en is een erg talentvolle spits.

  Hij sluit zich bij de selectie aan om zich verder te ontwikkelen, o.a. aan de hand van spitsen trainer en oud top amateur Matthijs Seilberger.

  Sven heeft het afgelopen jaar zijn debuut gemaakt in het 1e elftal. Een aantal wedstrijden meegedaan en al een paar doelpunten gescoord.

  De laatste thuiswedstrijd werd Sven uitgeroepen tot “man of the match”.

   

  Vervolgens Justin van Otterloo. Justin komt over van Katwijk, waar hij een van de grote talenten is. Hij had weliswaar nog een overeenkomst voor 1 jaar maar dat heeft hij met medewerking van Katwijk kunnen ontbinden. Katwijk had begrip voor zijn standpunten.

  Justin is ambitieus, investeert nu in zichzelf  heeft een bewuste keuze gemaakt naar Forum Sport te komen. De positieve gesprekken met de trainers gaven de doorslag. Justin is een fysiek sterke middenvelder met een groot loopvermogen en een hele goede trap. Op de foto Justin nog in Katwijk tenue.