• Na een zwaar weekend met weinig slaap hadden onze jongens en dame maar 1 nacht om goed te herstellen, eerst natuurlijk naar school en dan als een speer naar Capelle om daar om 18:00uur te verzamelen.

   

   

   


  Opstelling van vandaag:
  Benjamin    Finn     Juliën
            Lewis    Hugo
                  Abel
  Sami  Lukas  Esmée Jayden
                Milan

  In de 1e helft was Forum mega fel en de dik bovenliggende partij!
  Dit drukte Forum dan ook uit in doelpunten, te weten na 7 minuten, waar Benjamin de corner nam en Hugo de bal schampte met zijn hoofd kwam de bal voor de voeten van Lukas terecht die de 0-1 kon binnentikken.

  In minuut 20 gaf Juliën de bal in de loop van Hugo mee die vanaf de 16 meterlijn vernietigend hoog in het doel schoot, waar de keeper met 1 hand de bal tegen de binnenkant van de paal duwde, maar toch in het doel belandde, 0-2.

  Ruststand, 0-2 in het voordeel van de Voorburgers.

  Na de rust was zoals verwacht Capelle iets feller uit de kleedkamer gekomen, maar kwam tot weinig kansen door de felle middenvelders en de verdediging die geen enkele centimeter weggaven aan wie er ook in de buurt kwam.

  Ook nu was het Forum die goed gebruik maakte van de ruimte die Capelle achterin weggaf en na goed druk zetten van Juliën en Jayden werd Jayden de diepte ingestuurd en dribbelde met de bal tot aan de achterlijn en het 16 meter gebied binnen en passte de bal strak in de voeten van Benjamin die een mooi hakballetje achter zijn standbeen in het doel zag belanden langs een verdediger en de doelman van Capelle. 0-3!

  Forum had nog energie over want het was druk op zoek naar het volgende doelpunt..
  na een vrije trap van Jayden vanaf de zijlijn kwam de bal in de kluts voor de voeten van wederom Lukas die de bal op doel afwerkte, maar zijn inzet gekeerd zag worden door handen van een veldspeler en dus een pingel!

  Laurens legde aan op de 11 meterstip en zorgde met een strak genomen pingel voor de 0-4 en dus deze eindstand verzekerde.

  In de loop van de 2e helft kwamen Daley, Lou, Laurens, Axel en Joris er nog in om de wedstrijd in het slot te gooien.
  Chris, keeper van de 12-1, kreeg ook een kleine 10 minuten speeltijd omdat hij altijd voor deze groep heeft klaargestaan, zwaar verdiend en dat liet hij zien in de laatste 5 minuten toen hij nog eens handelend moest optreden op een 1 tegen 1 situatie met een schitterende redding. Chris onwijs bedankt!

  Hiermee heeft Forum Sport ervoor gezorgd dat de nieuwe JO13-1 volgend seizoen in de 2e divisie speelt.🏆🥳🔵🔵🔵🔵🔵