• Na het uiterst succesvolle seizoen 2023 -2024, dat afgelopen zaterdag 11 mei is bekroond met een prachtig kampioenschap, moeten we uiteraard nu al vooruitkijken naar het volgende seizoen in de 4e divisie. Regeren is vooruitzien.

  Elk jaar is het de vraag of er veel mutaties zijn in de selectie. En zo ja, kan het opgevuld worden met spelers uit de eigen geledingen, jeugd of senioren.

  Gelukkig blijven 17 van de 22 selectiespelers ook volgend seizoen Forum Sport trouw. Het vertrek van de vijf vertrekkende spelers wordt aangevuld door 2 spelers van buitenaf en drie spelers uit de eigen O23.

  Vanuit de O23 opleiding gaan Younes Boutkabou (middenvelder)t, Anass Azahroui (middenvelder) en Ayoub el Yaagoubi (aanvaller) deel uitmaken van de selectie. Alle drie spelers hebben al met het 1e meegespeeld en hebben daar een zeer goede indruk achtergelaten. Voor de technische staf een logische keuze.

  Van buitenaf komen Mike de Graaf (Die Haghe) multi inzetbaar en Amin Nasro (O21 MVV Maastricht) aanvaller, Forum Sport versterken.

  • Mike de Graaf is bekend bij Forum Sport. Na 2 jaar Die Haghe komt hij terug naar Forum Sport. Hij heeft acht jaar in ons 1e elftal gespeeld waarvan de laatste jaren als aanvoerder. We zijn blij dat Mike, met al zijn ervaring, er het volgende seizoen weer bij is.
  • Armin Nasro woont in Den Haag en dan is het lastig om dat te combineren met voetballen in Maastricht. Wij verwelkomen Armin en hopen dat hij ons gaat verrassen.

  De Technisch staf en TC hopen nog 1 aanvaller aan de selectie toe te kunnen voegen. Ze zijn daar volop mee bezig.

  TC Forum Sport

   

  Spelers van buitenaf:

   Mike de Graaf en  Amin Nasri