• Het was zaterdag de laatste bekerwedstrijd tegen CVV Zwervers uit Capelle aan den IJssel.

  Door de twee overwinningen op Olympia en vv Hillegersberg zou Forum Sport aan een overwinning of gelijkspel voldoende hebben tegen het in de 2e klasse uitkomede CVV Zwervers. Dan zou het zich plaatsen voor de volgende ronde.

  De opstelling van Forum Sport was op een aantal plekken gewijzigd t.o.v.  vorige week.  Trainer Bas Steffens probeerde nog wat andere spelers om zodoende volgende week, wanneer de competitie begint, met deze kennis een zo sterk mogelijk elftal te laten starten.

  CVV Zwervers heeft een moeilijke voorbereiding achter de rug. Veel geblesseerde spelers en afwezigen. Vandaag eindelijk met een representatief elftal.

  Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te vertellen. Forum Sport de betere ploeg. Zwervers strijdend voor een goed resultaat.

  Forum Sport kreeg veel grote kansen. In de 1e helft was het vooral Pjer Bom die een aantal keren leek te scoren maar werd gehinderd door de prima doelman Nelson Konings van CVV Zwervers. Ook de paal stond een doelpunt in de weg. De bal wilde er niet in.

  Aan de andere kant zo nu en dan een counter van CVV Zwervers waarbij Everton Zimmerman in de 26e minuut bijna scoorde. Zijn schot ging voorlangs en voorbij aan keeper Petter van Pruijssen.

  Na rust eenzelfde spelbeeld. Een aanvallend Forum Sport en een verdedigend CVV Zwervers.

  Er werd niet gescoord. De eindstand was toch wel verrassend 0-0.

  Forum Sport gaat door naar de volgende ronde van de beker.

  Komende week start de competitie met een thuisduel tegen Nootdorp.

   

  Jean Nederlof