• Het is alweer ruim 6 maanden geleden dat Forum Sport haar laatste wedstrijd in competitieverband speelde.
  De thuiswedstrijd tegen Die Haghe werd gewonnen.
  Daarna werd de competitie afgebroken en werd het heel stil op de sportcomplexen in Nederland.

  Gelukkig kan er nu weer gevoetbald worden, maar wel onder strenge restricties. 1,5 meter afstand houden, kleedkamers beperkt gebruiken en dan met kleine groepen. Ook in het clubhuis en op het terras voor het clubhuis aangepaste regels.
  We vertrouwen erop dat iedereen, leden, supporters van beide clubs, zich aan de regels houden.

  De bestuurskamer is zaterdag alleen geopend voor het arbitrale trio. De pupil van de week en de man of the match worden direct na afloop op het hoofdveld, bij de omroep cabine, toegesproeken door good old Frans Smits, onze omroeper.

  En dan de wedstrijd. Toch niet onbelangrijk.

  Forum Sport en Honselersdijk hebben er al een aantal wedstrijden opzitten. Oefenwedstrijden en wedstrijden voor de beker. Met wisselende resultaten. En wisselende opstellingen. Het zegt nog niet zoveel over de kracht van beide teams.

  Dat zal zaterdag blijken als er weer voor de punten gestreden gaat worden.

  Aan Voorburgse kant helaas een aantal afwezigen als gevolg van blessures. Gelukkig is de selectie van ons trainersduo den Turk/L’Ami groot en breed. We zijn ervan overtuigd dat er een sterk team op het veld zal staan. En de invallers kunnen zich in de kijker spelen.

  Hersteltrainer Jochem Verbaan is druk bezig de geblesseerde spelers weer wedstrijdfit te krijgen.

  De wedstrijden tegen Honseelrsdijk zijn altijd interessant om naar te kijken. Een echte streekderby tegen de ploeg uit het Westland en dat is wel mooi om mee te beginnen. Er staan nog genoeg verre wedstrijden in Noord Holland op het programma.

  De trainer van Honselersdijk is geen onbekende bij Forum Sport. Andre Lourens heeft vele jaren het 1e elftal van de Voorburgers onder zijn hoede gehad.

  Al met al een aanrader om zaterdag te komen kijken.

  Het gaat beginnen!

   

  Zaterdag 19 september, Forum Sport – Honselersdijk, aanvang 14.30 uur, Sportpark ’t Loo, Voorburg

   

  Jean Nederlof

   

   

  P.S.

  nog 3 zeer interessante wedstrijden op ons complex.

  Om 12.00 uur spelen zowel het 2e elftal en O .23 op ons comples tegen respectievelijk BVCB 2 en Barendrecht beide wedstrijden starten om 12.00 uur.

   

  En dan om 16.30 uur ook een zeer leuke wedstrijd. Forum Sport Dames 1 neemt het dan op tegen Berkel. Ik was gisteren, samen met Andre Saurwalt, bij de teambespreking van dit elftal en zag dat de ambitie er vanaf spat bij de dames. Onder leiding van de zeer enthousiaste trainer Erik vd Linden gaan de dames starten aan hun 2e seizoen in de 3e Klasse.

  Vorig seizoen, het debuut jaar in deze klasse, eindigde het team  -helaas wat eerder door Corona-  keurig in de middenmoot.

  Er zijn wat mutaties in de groep maar het team is er zeker niet zwakker op geworden. De vele vaste supporters van dit team hopen op verrassende uitslagen!

  Veel succes meiden!