• Op geheel verdiende wijze pakken de Dames van Forum Sport voor de 2e keer dit seizoen 3 punten thuis tegen Die Haghe vrouwen 1 en zijn nu dan ook eindelijk van de laatste plek af.
    Hoewel het scoreverloop het erop laat lijken dat het een nipte overwinning was (4-3), was de wedstrijd bijna 90 minuten onder controle van Forum Sport vrouwen 1. Via een ongelukkige bal werd er eerst nog 0-1 gemaakt door Die Haghe, maar al snel begonnen de kansen voor de thuisploeg te komen.
    Meerdere afstandsschoten vonden alleen niet het net. Bibi van der Linden kwam er als eerste door heen met een prachtige vrije trap van zo’n 35 meter. Kort erna kon Roxy Visser met een mooi schot van buiten de 16 de stand om draaien. Een penalty voor Die Haghe bracht de ruststand echter op 2-2, waar vooral de uitploeg erg tevreden mee mocht zijn.
    Ook in de 2e helft hadden de dames uit Voorburg meerdere 100% kansen, maar lukte het ze niet om de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Ginger Wouters bracht de score knap op 3-2, maar al snel kon Die Haghe na een counter op 3-3 komen. De kansen voor Forum Sport bleven komen en de lat werd 4x gevonden, maar een goal bleef uit. Uiteindelijk hield Ginger Wouters alsnog in de laatste 5 minuten van de wedstrijd de zege in eigen huis met een mooie goal en mochten de dames geheel verdiend een tweede winstpartij noteren.