• Afgelopen zaterdag de wedstrijd uit bij de nummer 2 van de competitie, Monnickendam. Sowieso een moeilijke wedstrijd. Het grote aantal afwezige spelers als gevolg van blessures maakte de uitdaging nog groter.

Dennis den Turk kon gelukkig beschikken over 4 spelers van Forum Sport onder 23.

Forum Sport bood in de 1e heft goed partij. De wedstrijd ging gelijk op zonder echt grote kansen.

Vermeldenswaard in de 12e minuut een kopbal van Jesse Braspenning van Monnickendam die net naast het doel ging.

Aan de andere kant werd Haitam El Marid vlak voor rust goed aangespeeld door Alasan Baldeh. Het schot van Haitam ging net over.

De rust werd met een 0-0 stand bereikt.

Het was in de 66e minuut dat keeper Justin van Look te lang wachtte met uitschieten van de bal uit de 16 meter. De bal kon geblokt worden door Monnickendam waarop Samir Moustafa de bal eenvoudig kon inschieten. 1-0.

In de 82e minuut een gevaarlijk schot van Mark van Geemen dat net naast ging. .

De laatste 10 minuten incl. blessuretijd zette Forum Sport nog vol aan voor de gelijkmaker met in de 84e minuut een kopbal op maat van Edoardo Saurwalt op Mike de Graaf die hierdoor alleen voor de keeper kwam.

Hij vergat helaas een hoek te kiezen en schoot tegen de keeper op.

De wissels deze wedstrijd: in de rust Maximilliano do Sacramento Castro voor de geblesseerde Gijs Hebing, in de 65e minuut Edoardo Saurwalt voor Lorenzo Seymonson, in de 78e minuut Enock da Costa voor de geblesseerde Timo Ploemen en in de 85e minuut Nick Heijsteeg voor Alassan Baldeh.

Volgende week ontvangt Forum Sport Die Haghe. Ook Die Haghe kent een slechte start van de competitie.

Dat belooft dus een spannende  wedstrijd te worden. De winnaar verlaat de onderste regionen.

Jean Nederlof ( met dank aan Andre Saurwalt).