• Met een stevige wind dwars over het veld was het voor de 1e elftallen van Te Werve en Forum Sport moeilijk spelen.

Beide ploegen deden hun uiterste best en, vergeleken met de eerste oefenwedstrijden vorige week, was verbetering zichtbaar.

De eerste helft was het klasse verschil (1e t.o.v. 2e klasse) niet echt zichtbaar.

Aan beide kanten waren er grote kansen.

Alleen Haitam El Marid kwam namens Forum Sport tot scoren nadat hij zich in de 22e minuut keurig had vrijgespeeld in de zestien.

Spijtig genoeg en ondanks de sportieve wedstrijd toch twee blessuregevallen aan Forum Sport kant. Keeper Justin van Look (knieblessure) en Luuk Goedbloed (verrekking) moesten zich laten vervangen.

Na rust zo mogelijk nog meer wind op sportpark Vredenburch.

Forum Sport nam vlak voor het einde van de wedstrijd meer afstand. Doelpunten van Edoardo Saurwalt en Pieter Blank zorgden voor een 0-3 eindstand.