• Ook de 2e bekerwedstrijd van dit seizoen is door Forum Sport gewonnen.

Wateringse Veld Kranenburg haalde alles uit de kast om het Forum Sport moeilijk te maken maar dat was niet voldoende.

Forum Sport was de betere ploeg en had de gehele wedstrijd een overwicht. Het combineerde goed, was fel in de duels en zette veel druk naar voren.

Doelpunten konden niet uitblijven.

In de 16e minuut een prima voorzet van de linkerspits Lorenzo Seymonson die door Tom Bijen koelbloedig werd afgerond. Een schot hoog in het doel.

Forum Sport bleef aanvallen en ook de beide vleugelverdedigers Timo Ploemen en Martijn Brummer kwamen veel over de flanken naar voren.

Het was Martijn die in de 25e minuut van behoorlijke afstand keihard op het doel schoot. De bal ging rakelings aan de verkeerde kant van de kruising.

In de 34e minuut een mooie combinatie vanuit het midden. Spits Luuk Jonbloed kaatste de bal terug op Tom Bijen die genadeloos hard uithaalde en zijn 2e doelpunt maakte.

De keeper van Wateringse Veld Kranenburg, Korhan Yildrim, was kansloos.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Forum Sport was oppermachtig.

Al twee minuten na de hervatting opnieuw de prima spelende Lorenzo Seymonson die spits Luuk Goedbloed op maat bediende. 0-3

Forum Sport leek op een grote overwinning af te gaan maar nam wat gas terug. Wat slordigheidjes achterin zorgden ervoor dat keeper Justin van Look wat meer te doen kreeg.

Wat hij trouwens prima deed want de nul werd gehouden.

Voorin, vlak voor tijd, een herhaling van eerder in de wedstrijd.. Voorzet Lorenzo, knappe afronding Luuk Jongbloed. 0-4

En bij deze stand bleef het.

Een goede prestatie van Forum Sport dat bij vlagen zeer goed voetbal liet zien. En waar Forum Sport in het verleden nog wel eens moeite had met stugge, fysieke tegenstanders als Wateringse Veld Kranenburg kwamen de mannen van trainers duo Den Turk, L’Ami nu niet in de problemen.

En dat terwijl een zestal spelers van de selectie 1 er niet bij waren als gevolg van blessures…….Gelukkig zijn er een aantal bijna terug..

A.s. zaterdag de 3e en laatste bekerwedstrijd uit bij Wilhelmus.