• Forum Sport heeft de inhaalwedstrijd tegen Argon met veel overmacht gewonnen. De mannen uit Mijdrecht stonden het grootste deel van de wedstrijd onder zware druk en konden geen moment in hun spel komen.

Door deze overwinning neemt Forum Sport de koppositie over.

Er was enig optimisme na de overwinning van afgelopen zaterdag op ZOB. Maar er was ook het besef dat Argon een technische, goed voetballende ploeg heeft.

Forum Sport zette daar veel strijd en passie tegenover. Er werd veel druk gezet op de helft van Argon en daar wisten de Argon spelers geen raad mee.

Toch even schrikken toen Argon speler Younes Ouaali in de 13e minuut de bal keihard op de paal achter Justin van Look schoot.

Maar dat was eigenlijk het enige wapenfeit van Argon in de gehele wedstrijd.

Forum Sport controleerde de wedstrijd volledig en zag Lorenzo Seymonson bijna scoren in de 15e minuut.

Het was het begin van een offensief dat ruim 20 minuten duurde.

Na 23 minuten scoorde Martijn Brummer (zoon van oud 1e elftal speler Peter Brummer) met het hoofd na een loepzuivere voorzet van Tom Bijen.

Een paar minuten later een vergelijkbare actie. Tom Bijen de assist en nu een kopdoelpunt van aanvoerder Mike de Graaf.

Forum Sport bleef drukken en kreeg nog een paar goede kansen.

Het bleef bij 2-0 tot aan het rustsignaal.

Tja, na rust weer het zelfde spelbeeld. Een oppermachtig Forum Sport dat Argon een zware avond bezorgde.

Ook nadat Martijn Brummer op aangeven van (opnieuw) Tom Bijen de 3-0 scoorde bleef Forum Sport aanvallend spelen.

Trainer Dennis den Turk wisslede 2 spelers. Lorenzo Seymonson werd gewisseld voor Lucius Gyamfi en spits Luuk Goedbloed werd gweisseld voor Orlando Agues Ribeiro.

Aan de stand veranderde niets meer. Mede dankzij goed keeperswerk van Jordy Stam aan Argon kant.

Forum Sport speelde een puike wedstrijd en boekte een overtuigende overwinning

En met de het veroveren van de 1e plek was dit voor nu de laatste competitiewedstrijd en moeten we nu weer een voetballoze periode in. Hopelijk niet lang. We gaan het zien en horen.