• Beste leiders, kinderen en ouders van Forum Sport,

  We mogen eindelijk weer een Forum Sportdag organiseren en daar hoort natuurlijk ook een sportdag bij voor onze jongste jeugd! Op zaterdag 25 juni aanstaande organiseren wij voor de JO07, JO08, J009, JO10, JO11, MO09 & M011 van Forum Sport de jaarlijkse Jeugdsportdag. Tijdens deze sportdag organiseren we op de velden van Forum Sport verschillende spellen, waarbij we er een gezellige ochtend met elkaar van maken. Er zal voor de kinderen wat te eten en te drinken zijn en aan het einde een leuke afsluiting!

  Programma:

  Het programma is in de ochtend en tijden zijn nog afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

  Per team aanmelden

  De kinderen kunnen zich voor de sportdag aanmelden bij de leider van hun team. De leider verzamelt deze namen en meldt het team aan door een mail te sturen naar algemenezaken@forumsport.nl. Schijf in deze mail de voor- én achternamen van de deelnemende spelertjes, maar ook wie het team op die dag gaat begeleiden (de leider zelf of bijvoorbeeld een ouder) en zijn/haar emailadres. Zo kunnen we zo nodig naar de begeleider de laatste informatie toe zenden. Aanmelden kan tot uiterlijk 8 juni a.s.! Dit is redelijk kort dag, dus wees er snel bij!!

  Hulp Ook dit jaar organiseren wij de sportdag met veel plezier en rekenen op een grote opkomst. Deze sportdag kunnen wij niet organiseren zonder de hulp van teamleiders, spelleiders, mensen in de kantine en mensen die willen helpen bij het op- en/of afbouwen van de spelletjes. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar extra hulp om er ook dit jaar voor de kinderen een leuke dag van kunnen te maken. Kun je helpen of weet je iemand die ons wil helpen? Laat het ons weten en stuur een mail naar algemenezaken@forumsport.nl. Daar kun je ook terecht voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

  Hopelijk tot 25 juni en met sportieve groet,

  Melanie & Debby