• Fysiotherapie

    Fysiotherapie Mike Soyer bestaat al meer dan 30 jaar en is met 3 praktijken in Leidschendam-Voorburg een gevestigde naam in onze gemeente. De praktijk heeft een lange geschiedenis in het plaatselijke voetbal, Mike Soyer was o.a. nog keeper bij S.V. Voorburg, één van de fusie verenigingen waaruit Forum Sport is ontstaan. De afgelopen 10 jaar zijn eerst Jordany Soyer en nu ook Lilian de Graaf betrokken om de medische begeleiding voor iedere speler (selectie of geen selectie) op de club zo goed mogelijk te regelen.

    Op de trainingsdagen en de wedstrijddagen van de selectie (maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag) kun je hen vrijblijvend om hulp of advies vragen. Je vindt hen vaak bij de entree van de kleedkamerruimte waar de medische ruimte zich bevindt. Op maandag (18:30-19:30) en dinsdag (om 20:00) is er een gratis inloopmoment op Forum Sport.

    https://www.fysiotherapiemikesoyer.nl/

    Fysiotherapie Mike Soyer in Leidschendam en Voorburg. U kunt weer 'gewoon' een afspraak bij ons maken, wij ontvangen u graag maar houdt u wel rekening met de volgende maatregelen.