• Fysiotherapie

  De fysiotherapie bij het eerste team van Forum Sport wordt sinds 2012 verzorgd door de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Mike Soyer, Lilian de Graaf (i.o.) en Jordany Soyer.

  De fysiotherapeuten, Lilian de Graaf (i.o.) en Jordany Soyer, zijn voor ieder lid van Forum Sport toegankelijk. Op de trainingsdagen en de wedstrijddagen van de selectie (maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag) kun je hen vrijblijvend om hulp of advies vragen. Fysiotherapie Mike Soyer: sportfysiotherapie voor alle leden van Forum Sport, jeugd en senioren.

  Inloopspreekuur: Iedere dinsdag van 18:00-19:00, voor alle leden van Forum Sport gratis toegankelijk. 

  Contact met de fysiotherapeut
  Contact opnemen met Fysiotherapie Mike Soyer kan op telefoonnummer 070-3869797. Ook kun je contact met de fysiotherapeuten opnemen via het volgende e-mailadres: info@fysiotherapiemikesoyer.nl

  Bovendien kun je terecht op de volgende praktijkadressen van Fysiotherapie Mike Soyer:

  - Parkweg 294, Voorburg
  - Broekslootkade 20A, Voorburg 
  - Vinkenborghlaan 4, Leidschendam

  Behandeling volgens voorwaarden van je zorgverzekering
  Als je besluit tot behandeling over te gaan, in de praktijk of bij Forum Sport, gelden de voorwaarden van je zorgverzekering. Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig; Fysiotherapie Mike Soyer is direct toegankelijk. Bekijk voor meer informatie de website of de facebookpagina.