• Wat is De grote club actie?

  De grote clubactie is een landelijke jaarlijkse loterij, waarvan 80 % van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat. Kopers van een lot maken kans op de hoofdprijs van € 100.000, een auto, leuke uitjes en nog veel meer mooie prijzen. Een win-win situatie dus! 
  Waarom doet Forum Sport mee?

  In deze tijd van Corona lopen wij als vereniging veel inkomsten mis. D.m.v. deze clubactie, proberen wij toch inkomsten voor de club te genereren. Een deel van de opbrengst zal worden besteed aan nieuwe materialen voor de club. Het andere deel zal worden ingezet om sociale activiteiten te ondersteunen voor de teams die betrokken zijn bij het verkopen van de loten voor de club.

  Dit jaar doen wij als Forum Sport zeker mee aan de Grote Club Actie.
  We kunnen zeker dit jaar het geld goed gebruiken.
  Scan de QR code, koop een lot en steun je cluppie!

   

  clubactie2.png

   
  Hoe gaan we dit doen?

  Elke speler krijgt een boekje met loten om te verkopen. Het team met de meest verkochte loten per speler wint tevens een mooie prijs!

  De teams van JO8, JO9 en JO10 krijgen hun loten op zaterdag 19 september. Spelertjes kunnen deze loten verkopen binnen hun familie- en vriendenkring, of in de buurt.

  De teams van JO11, JO12, JO13 en JO14 gaan in eerste instantie in teamverband loten verkopen. Alle teams worden op maandag 21 september om 17:00 uur bij Forum Sport verwacht, met minimaal één begeleider per 10 spelers. (Wij verwachten dat de teams zelf hun begeleiding regelen. Zonder begeleiding kan er niet gelopen worden! Opgeven kan bij de trainer van je eigen team.)
  De begeleiders krijgen dan verdere instructies over de precieze werkwijze, waarna de teams een wijk krijgen toegewezen. Na een uur worden de teams weer bij Forum Sport verwacht en krijgen de spelers in de kantine nog wat te eten. Tussen 18:30 en 19:00 uur kunnen de spelers worden opgehaald of zelf gaan.
  Evt. overgebleven boekjes/loten kunnen mee naar huis genomen worden, om deze in de eigen buurt en/of kringen te verkopen. Dit kan tot 31 oktober. Dan moeten door alle teams de lotenboekjes bij Forum Sport weer worden ingeleverd. Er zal ook een link beschikbaar komen voor persoonlijke online verkoop.
  Wij als club hebben er zin in en zijn al druk met de voorbereidingen bezig. Wij hopen op net zoveel enthousiasme van onze leden, zodat we samen van Forum Sport een nóg mooiere club kunnen maken!
   
  Doe mee, en koop een lot via onderstaande link! 
   
  Meer informatie is te vinden op www.clubactie.nl.
   
  Bron: Jeugdcommissie