• HELP JE CLUPPIE DEEL 2: we starten weer met de verkoop!
  Vorige maanden kon je je club helpen door het kopen van een lot bij de Grote Club Actie en zoals je hebt kunnen zien in de vorige berichtgeving hebben jullie dit massaal gedaan. Wat top is dat!!
   
  Vanaf deze week proberen we op een andere manier te zorgen dat we toch door deze tweede Corona-crisis, mag je het ondertussen wel noemen, heen komen. In maart zijn we er al mee begonnen, maar toen mochten we als clubhuis weer open. En wat was dat fijn om iedereen weer te zien! Er zijn toen weer bestellingen gedaan, maar zoals een ieder weet moesten we toen weer dicht op last van de overheid.
   
  In onze voorraad staan daarom nu weer nog best een aantal drankjes en snoepjes De houdbaarheidsdatum is van december, januari, februari of maart en de verwachting is, zoals het kabinet heeft aangegeven, dat de kantine voor die tijd nog niet open mag. Mag dit wel dan is dat mooi meegenomen, maar better safe than sorry.
  Deze producten willen we verkopen voor echt minimale prijsjes. We maken er geen winst op, in sommige gevallen zelfs verlies, maar alle kleine beetjes zijn meegenomen! Zo hopen we enigszins de schade te beperken.
   
   
  Hoe gaat het in zijn werk?
  - Bekijk de prijslijsten en bedenk wat je graag zou willen hebben (alles is per stuk te verkrijgen. Als iedereen 1 artikel koopt, dan zijn we zo door de voorraad heen!)
  - Let op: we hebben nu ook pakketten!! Leuk om het donderdagavond gevoel thuis op de bank te ervaren!
  - stuur een persoonlijk bericht via facebook met je wensenlijstje en je telefoonnummer
  - er wordt door Melanie Oudshoorn (bestuurslid Algemene Zaken) contact met je opgenomen om je bestelling te bevestigen
  - er wordt een tikkie naar je gestuurd
  - zodra deze is betaald, wordt er een afspraak gemaakt om de spullen te komen halen (en als dit echt niet lukt, kan er eventueel gesproken worden over bezorgen)
  - we houden de RIVM maatregelen in stand
   
  SAMEN STAAN WE STERK