• Het afgelopen seizoen was weer een heel bijzonder seizoen. Helaas is er maar zeer beperkt tegen andere verenigingen gevoetbald. Het merendeel van de wedstrijden is onderling op onze vereniging geweest. Dit heeft de coördinatoren, interne scouting en trainers het voordeel gegeven dat ze de spelers/speelsters goed hebben kunnen volgen.
     
    De indelingen zijn het resultaat van een heel seizoen en niet van een bepaald moment. Eerst zijn de selectie-elftallen gevormd. Daarna komt de niet selectie aan de beurt. En in principe is die indeling op sterkte, zodat zoveel mogelijk spelers/speelsters op hun niveau spelen.
     
    We begrijpen dat deze indelingen voor spelers en speelsters belangrijk zijn. De ene wil voetballen voor de gezelligheid, voor de ander is zo goed mogelijk voetballen het doel. Er zijn volgend seizoen 60 jeugd teams. Het is onmogelijk om de indeling voor iedereen helemaal perfect te krijgen, we doen dat echter wel met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Maar er zullen ook mensen teleurgesteld zijn. Mocht je aan het begin van volgend seizoen toch nog behoefte hebben aan uitleg over de indeling, dan kan je contact opnemen met de coordinator.