• Ons bereikte het droevige bericht dat Co de Visser op zaterdag 20 februari jl. op 77 jarige leeftijd is overleden. Co de Visser is ruim 5 jaar trainer geweest van het 1e elftal van DEVJO, eind jaren 80.

    Enkele jaren geleden werd hij geconfronteerd met een gezondheidsprobleem. Aanvankelijk was dit redelijk onder controle, maar gaandeweg werd het toch gecompliceerder en uiteindelijk resulteerde dit, zelfs voor de vechter die Co was, in een strijd tegen een ziekte die niet te winnen viel.

    Co de Visser was een zeer positief ingesteld persoon: sympathiek, innemend en opgewekt. Een graag geziene verschijning. Met een vooral realistische, onafhankelijke blik op het voetbal, waaraan clubbelangen ondergeschikt waren. Kortom, het glas was bij Co de Visser nooit halfleeg, altijd halfvol.

    Er zijn vele leden van Forum Sport, met name die met een DEVJO verleden,  die Co nog goed herinneren. Een goede trainer maar ook een trainer die hield van gezelligheid na afloop. Samen met verzorger El Smit en toenmalig elftalleider Jaap Brandwijk werd er volop gekaart en gelachen. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit verlies.

    Namens bestuur

    Forum Sport Jean Nederlof