• In memoriam HENK MARIJT
  ( 24 mei 1927-22 juni 2022)

  Wij ontvingen het droevig bericht dat op 95-jarige leeftijd naar anciënniteit het oudste lid van Forum Sport Henk Marijt is overleden.


  Zeker de oud-sv Voorburgleden binnen de Forum Sportfamilie zullen zich Henk goed herinneren. In zijn jonge jaren een prominent speler van het 1ste elftal,  een rechtsback die je moeilijk kon passeren.  Op wat oudere leeftijd speelde Henk vele jaren in het fameuze veteranenteam van de sv Voorburg. Maar ook op bestuurlijk vlak heeft Henk zijn verdiensten gehad. Vele jaren maakte hij deel uit van het bestuur van de sv Voorburg in meerdere functies.
  Terecht werd hem daarvoor het lidmaatschap van verdienste verleend. Na het ontstaan van Forum Sport was Henk nog regelmatig te vinden op de zaterdagmiddag om ons 1ste elftal aan te moedigen. De laatste jaren werd dit helaas enigszins minder omdat zijn leeftijd een rol ging spelen. Het staat ondergetekende nog vers op het netvlies dat als Henk aanwezig was hij blij verrast was oude bekenden tegen te komen. Even herinneringen ophalen!Bij zijn 65- jarig lidmaatschap werd hij prominent in het zonnetje gezet en dat heeft hij heel erg gewaardeerd. Onze gedachten zijn bij zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen en wij wensen hen alle sterkte toe bij het verwerken van dit ongetwijfeld groot verlies.

   

  Mede namens het bestuur van Forum Sport

  (Aad van den Hout)

  De uitvaartplechtigheid zal op dinsdag 28 juni om 15.30 uur zal plaatsvinden in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelerweg 1 te Den Haag.