• 25 jaar Forum Sport

  Beste leden, oud-leden en vrienden van Forum Sport,

  Met enthousiasme nodigen we jullie uit om het 25-jarig jubileum van onze geliefde voetbalclub te vieren. Dit jubileumjaar willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

  Zowel voor senioren, als voor de jeugd willen wij het jaar vullen met standaard, maar ook met leuke extra activiteiten. Hiervoor is een eerste activiteitenkalender opgesteld .Voor de jeugd organiseren we activiteiten voor:

  • 5 tot 8 jaar
  • 9 tot 12 jaar
  • 13 tot 17 jaar.

  Het plan is om een gevarieerd programma te organiseren met drie toffe activiteiten die passen bij de leeftijdsgroep. Een daarvan rond 5 december, de volgende in het vroege voorjaar en de laatste als het weer weer wat beter is.

  Voor de leeftijd 18+, ouders, oud-leden etc staan ook activiteiten op de kalender. Dit zijn bekende activiteiten, zoals de Ultimate Saturdays en oude bekende activiteiten als het oliebollen toernooi.

  Afsluitend aan het seizoen is het plan om een onwijs, mooi, groots en bijzondere Forum Sport dag te organiseren. Grootser en bijzonderder dan andere jaren.

  Er zijn veel ideeën bij ons, maar ook bij jullie. En die horen wij graag.

   

  Toon je clubliefde en organiseer mee! 
  Voor een succesvol jubileumjaar hebben we hulp nodig.  Ben je een enthousiasteling die wilt helpen bij het organiseren en de organisatie van een activiteit op zich wilt nemen? Meld je dan nu aan via deze link.

  Bijeenkomst
  Nadat je je hebt aangemeld nodigen we je uit  voor een bijeenkomst in de tweede helft van oktober waar we dan met alle enthousiastelingen samenkomen om de taken te verdelen en verdere afspraken te maken.

  Laten we samen proosten op 25 jaar Forum Sport en uitkijken naar een geweldig jubileumjaar vol plezier, sportiviteit en samenzijn.

   

  Met sportieve groet,

  De Jubileum Programma Commissie

  Pieter Offers

  Bibi van der Linden

  Martijn Brummer