• Voor de jeugd tot en met 17 jaar organiseert de KNVB de Regio cup. Zoals de naam al zegt het zijn wedstrijden tegen andere verenigingen uit onze regio. 
  Op deze manier is er toch nog iets van een competitie, zonder al te grote verplaatsingen.
   
  Het lijkt ons goed om over de organisatie het een en ander uit te leggen en hopelijk duidelijk te maken.
   
  De wedstrijden zijn op 5, 12, 19 en 26 juni, en kunnen bij Forum Sport zijn of een vereniging uit de buurt. Het wedstrijdschema staat op de site van Forum Sport en op de Voetbal.nl-app
   
  Er word gespeeld in de samenstelling van de elftallen van dit seizoen. Ieder lid die dit seizoen lid is (geweest) kan bij deze wedstrijden nog gewoon meedoen, ook degenen die hebben opgezegd voor volgend seizoen. Spelers die volgend seizoen naar een selectie elftal gaan spelen nu nog in hun huidige elftal mee.
   
  Selectie elftallen zullen niet deelnemen aan de regio cup, evenals de elftallen die bij ons hebben aangegeven niet mee te willen doen.
   
  De kleedkamers zullen open zijn, er kan echter niet worden gedoucht. De Kantine zal gesloten zijn.
   
  Helaas mogen er nog steeds geen toeschouwers en ouders op het complex komen. Ouders van de bezoekende vereniging die hun kind hebben gebracht mogen van de KNVB wel op het complex.
   
  Laten we er met zijn allen voor zorgen dat het niet te druk gaat worden.De gevolgen voor Forum Sport bij het niet naleven van de regels kunnen vervelend zijn. Denk aan sluiting van het complex of hoge boetes.
   
  Wedstrijden zullen in het algemeen zijn tussen 8:30 uur en 15:00 uur.Anders dan bij de normale competitie zullen er bij een gelijke eindstand strafschoppen genomen worden. Wedstrijden zullen moeten worden verwerkt in het mDWF.
   
  Op www.knvb.nl/regiocup is een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over de KNVB Regio cup.
    
  Ook goed nieuws voor de senioren. Die mogen weer volledig trainen en onderlinge trainingswedstrijden spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Er zal een onderling toernooi komen voor de senioren die dat willen op de data van de Regio cup, de wedstrijden zullen na de jeugdwedstrijden zijn. De aanvoerders van de seniorenelftallen zullen hierover worden geïnformeerd.
   
  De kans is groot dat alles wat minder soepel loopt dan normaal in de competitie. Dat komt omdat alles voor iedereen nieuw is en omdat het allemaal op korte termijn moet worden geregeld. Het zou fijn zijn als we dat allemaal beseffen en van elkaar accepteren als er iets niet ideaal verloopt. Veel word er gevraagd van trainers, leiders en coordinatoren. Probeer elkaar te helpen, zodat het een mooi einde word van een bijzonder jaar.