• Het seizoen is alweer bijna afgelopen. Weer een heel ander seizoen dan wat we gedacht en gehoopt hadden. Maar gelukkig begint alles er weer beter uit te zien. Minder mensen in het ziekenhuis, minder besmettingen en steeds meer mensen gevaccineerd. Hopelijk is het volgende seizoen wel weer zoals vanouds. Trainen, wedstrijden en veel gezelligheid op Forum Sport.
   
   Voor het volgende seizoen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen. Het leek ons nuttig om hier alvast het een en ander over te vertellen.
   
  Het huidige seizoen is afgelopen op vrijdag 25 juni, dat is de laatste trainingsdag. Daarna zijn er geen trainingen meer, geen wedstrijden op zaterdag en worden de trainingshokken leeg gehaald. Als mensen daar persoonlijke spullen in hebben liggen(wat eigenlijk niet de bedoeling is) moeten ze die er dan dus uit hebben gehaald.
   
  De trainingen voor het volgende seizoen beginnen in de week van maandag 30 augustus, dit is ook de eerste schoolweek. Trainingsmaterialen zullen weer aangevuld in de hokken zitten, code's van de sloten krijgt men via de coordinator.
  Het nieuwe trainingsschema zal op de site komen te staan.
   
  De eerste wedstrijden voor de elftallen zijn op zaterdag 4 september.
   
  Momenteel zijn we bezig met de indelingen van de elftallen voor het volgende seizoen. Die indelingen zijn het resultaat van een heel seizoen en niet van een bepaald moment. Eerst worden de selectie-elftallen gevormd. Daarna komt de niet selectie aan de beurt. En in principe is die indeling op sterkte, zodat zoveel mogelijk spelers/speelsters op hun niveau spelen.
   
  Er word gedurende het seizoen gekeken door trainers, er is een interne scouting die naar wedstrijden kijkt, de coördinatoren kijken gedurende het seizoen goed naar de spelers/speelsters, er zijn beoordelingsformulieren gebruikt, en er zijn verzoeken van ouders en speelsters/spelers over de indelingen.
   
  Zelfs met al deze gegevens is het een heel gepuzzel en proberen we voor iedereen de best mogelijke indeling te maken. 
   
  De elftallen zullen eind juni op de site komen te staan. Voor de niet selectie jeugd hebben we per elftal een trainer nodig. Als ouders of kinderen de indeling zien en denken dat ze het leuk vinden om dat elftal te trainen, geef het door aan de coördinator. Je maakt de kinderen in het elftal er heel blij mee. Ook hebben we een leider per elftal nodig om het elftal op zaterdag te begeleiden. Lijkt dit je leuk om te doen, geef het door aan de coördinator.
   
  De speelsters en spelers die nu voor het tweede jaar in de onder 17 zitten (of die leeftijd hebben) moeten voor aanvang het verplichte spelregel bewijs hebben behaald. Jullie hebben hier een mail van de KNVB over gekregen en diverse herinneringen van de ledenadministratie. Zonder dat spelregel bewijs kan je niet spelen volgend seizoen. Dus heb je het nog niet gehaald, aan de slag!!!
   
  Volgens ons is het voor de jeugd heel fijn geweest dat ze ondanks corona toch zoveel hebben kunnen sporten. Daar is dit seizoen heel veel werk voor verzet om dat voor elkaar te krijgen. Als laatste willen we dan ook iedereen heel erg bedanken die er, ondanks alle restricties, toch altijd voor hebben gezorgd dat zo veel als mogelijk door kon gaan. Denk aan trainers en leiders, scheidsrechters, coördinatoren en andere vrijwilligers. Zonder hun enorme inzet was dit allemaal niet gelukt. Bedankt hiervoor!!!!
    
   
  Een hele mooie zomer allemaal, en hopelijk tot snel op en langs de lijnen.