• Algemeen

  Een week vol fun met je favoriete voetbalclub in je zomervakantie!

  Al ruim 40 jaar organiseert onze kampcommissie een leuke, gezellige kampweek voor de jeugd van Forum Sport, maar ook vriendjes en vriendinnetjes mogen mee! Een week vol leuke, sportieve activiteiten op een locatie in Nederland.

  In de eerste week van de zomervakantie plannen we dit jaarlijkse evenement, we vertrekken meteen op zaterdag. Gezellig met z’n allen in de bus en onze terugkomst zal zijn op vrijdagavond.

 • Kamp commissie

  Hans Meijer

  Gaat al 40 jaar !!! mee met het kamp, is kampleider op locatie er regelt dan ook als eindverantwoordelijke dat alles van A – Z geregeld is.

   Trudy Bergers

  Gaat al 18 jaar mee met het kamp, is de rechterhand van Hans en daarmee vormen zij dan ook de kampcommissie. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen.

   
  Onze kampcommissie is te bereiken via mailadres:
  FS-jeugdkamp@outlook.com

 • Kamptitels

  Natuurlijk staan in deze kampweek de gezelligheid en sportiviteit voorop, echter zijn er ook titels te verdedigen, de volgende kamptitels kennen we:

  • Diny Wildenberg wisselbokaal (voor de jongste deelnemers)
  • Johan Burggraaf wisselbokaal (voor de middelste deelnemers)
  • Hans Meijer wisselbokaal (voor de oudste deelnemers)
 • Planning

  Het Forum Sport jeugdkamp 2023 is gepland van zaterdag 08 t/m vrijdag 14 juli 2023.

  Het jeugdkamp is in principe voor ieder Forum Sport Jeugdlid t/m 15 jaar toegankelijk en ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

  Heb je vragen voor onze kampcommissie, mail dan naar: FS-jeugdkamp@outlook.com

  Download hier het inschrijfformulier en mail het naar: FS-jeugdkamp@outlook.com

  Wat ons betreft tot ziens! 

    

  Namens de organisatie, 

  Forum Sport Jeugdkamp 

 • Sponsoren

  Ons kamp wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, bij deze willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsoren ontzettend te bedanken voor hun bijdrage!

  Mocht u ook overwegen om het kamp te voorzien van een sponsorbijdrage, neemt u dan gerust contact op met Hans Meijer voor de sponsormogelijkheden, bij voorkeur via email: hameijer@hotmail.com