• Algemeen

  Een week vol fun met je favoriete voetbalclub in je zomervakantie!

  Al ruim 40 jaar organiseert onze kampcommissie een leuke, gezellige kampweek voor de jeugd van Forum Sport, maar ook vriendjes en vriendinnetjes mogen mee! Een week vol leuke, sportieve activiteiten op een locatie in Nederland.

  In de eerste week van de zomervakantie plannen we dit jaarlijkse evenement, we vertrekken meteen op zaterdag. Gezellig met z’n allen in de bus en onze terugkomst zal zijn op vrijdagavond.

 • Kamp commissie en leiding

  De kampcommissie staat onder leiding van Hans Meijer (al ruim 40 jaar ervaring) en Trudy Bergers (inmiddels ook al 20 jaar een bekend gezicht).

  Uiteraard kan het kamp niet zonder alle aanvullende leiders, dit jaar (2023) zullen er een aantal nieuwe leiders meegaan. Wat ontzettend leuk is, is dat dit mensen zijn met een groot Forum Sport hart, kortom mensen van de club!

  We ontzettend blij met onze ervaren leiders: Guus, Milco, Björn, Nico, André, Raymond, Fabiënne, Kees, Debby, René en Wendy.

  Maar ook met onze nieuwe leiders: Maurice, Sander, Roy, Nick, Danick, Menno, Teun, Dylan en Tim.

  Onze kampcommissie en leiding is te bereiken via mailadres: FS-jeugdkamp@outlook.com

  Na 3 jaar niet een FS jeugdkamp gehad te hebben kijken ook wij als leiding weer heel erg uit naar dit leuke evenement, we hebben er dan ook ontzettend veel zin in!

 • Kamptitels

  Natuurlijk staan in deze kampweek de gezelligheid en sportiviteit voorop, echter zijn er ook titels te verdedigen, de volgende kamptitels kennen we:

  • Diny Wildenberg wisselbokaal (voor de jongste deelnemers)
  • Johan Burggraaf wisselbokaal (voor de middelste deelnemers)
  • Hans Meijer wisselbokaal (voor de oudste deelnemers)
 • Planning & inschrijving

  Het Forum Sport jeugdkamp 2023 is gepland van zaterdag 08 t/m vrijdag 14 juli 2023.

  De inschrijvingen zijn deze keer hard gegaan, we gaan met een grote club jongens en meiden in de leeftijd variërend van 5 t/m 16 jaar, we kunnen dan ook melden dat we zo goed als VOL zitten.

  Mocht er nog interesse zijn, dan vragen we je z.s.m. contact te zoeken zodat we de mogelijkheden na kunnen gaan, zonder nu alvast garanties hierin te geven.

  Heb je vragen voor onze kampcommissie mail dan naar: FS-jeugdkamp@outlook.com

  Download hier het inschrijfformulier en mail het naar ons mailadres.

  Wat ons betreft tot ziens!

  Namens de organisatie,

  Forum Sport Jeugdkamp

 • Sponsoren

  Ons kamp wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren, bij deze willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om alle sponsoren ontzettend te bedanken voor hun bijdrage!

  Mocht u ook overwegen om het kamp te voorzien van een sponsorbijdrage, neemt u dan gerust contact op met Hans Meijer voor de sponsormogelijkheden, bij voorkeur via email: hameijer@hotmail.com

 • Nieuws

  2 van pagina 3