• JO8-01 "De ToernooiTijgers"

  6 toernooien na afloop van het seizoen, we keken er een beetje tegenop. Het bleek uiteindelijk de blinkende kroon op een seizoen waarin dit jongste selectieteam onder leiding van TopTrainers Sander en Michiel groeide tot een uitgelaten en hechte groep.

  Het eerste toernooi bij Wilhelmus was inkomen. Niet alleen omdat de jo8-01 van Wilhelmus al het hele seizoen lastig bleek. Ook dit toernooi bleken zij net het thuisvoordeel te kunnen gebruiken. Maar, we waren nu gewend aan de sfeer en wisten hoe zo’n toernooi er nou een beetje uitziet. Na het warmdraaien bij Wilhelmus kwam het Forum toernooi. Deze moest van ons worden. Verschillende teams werden voorbijgegaan, forum speelde soepel en kon elkaar makkelijk vinden. Onze Gouden Linker (Huug) knalde ze er achter elkaar in, en onze Pijlsnelle (Pelle) leek wel overal waar je keek op het veld aanwezig. En waar iedereen op gebrand was lukte; Wilhelmus werd verslagen! Aan het einde van het toernooi kregen we een megabeker, yes!

  GDA bleek een toernooi waarbij iedereen op zijn scherpst was. De Kanonskogel (Leandro) was niet te stoppen en de Baltovenaar (Nika) leek lijm aan zijn punten te hebben als het om de bal ging. Onze Controleur (Mick) keek weer 5 stappen voorruit en nam iedereen op sleeptouw. Het grote DSO toernooi was indrukwekkend qua omvang, maar onze toppers deden intussen rustig hun standaard toernooiroutine; winnen! De Strijder (Anne) veegde, rende, werkte weg en ruimde op, Goalgetter (Ahmet) stond telkens op de juiste plek aan het einde werd via een heuse balkonscène de beker aan forum uitgereikt.

  Bij BlauwZwart bleek dat alle toernooien wel hun tol te eisen; De laatste wedstrijd konden we onszelf net te weinig oppeppen. Onze SuperKeeper (Fedja), die tijden reguliere wedstrijden regelmatig de 0 hield, kreeg er helaas nu 1 meer achter zich dan de tegenstander.

  Tot slot het toernooi bij VELO. Je hebt ze, die momenten dat het elke keer net niet lukt, de bal de verkeerde kant op rolt en de tegenstander met twee koppen groter toch te intimiderend is. Maar de allerlaatste wedstrijd van het allerlaatste toernooi lukt het toch om nog een keer te vlammen en gooide onze ToernooiTijgers er een laatste overwinning uit.

  Maar dat winnen niet het belangrijkst is weten de toernooitijgers ook; iedereen is trots op het samenspel, de groei en het gieren van de lach tijdens dit extra lange toernooi seizoen!